Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018

Έγινε ο αγώνας με τους παλαίμαχους του Άρη Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 21 Ιουλίου ο σύλλογος διοργάνωσε με επιτυχία τον καθιερωμένο φιλικό αγώνα μεταξύ της ομάδας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα και της ομάδας παλαιμάχων πρώην ποδοσφαιριστών του.

Το παρών έδωσαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές προσφέροντας μοναδικές στιγμές από το παρελθόν σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Στην αποχαιρετιστήρια αυτή εκδήλωση της περιόδου απονεμήθηκε στον πρώτο σκόρερ της ομάδας 2017-18 Σιάνα Νικόλαο το καθιερωμένο αναμνηστικό έπαθλο "ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ". 

Ο θεσμός συμπληρώνει φέτος δεκαπέντε χρόνια ζωής και την απονομή του επάθλου έκανε ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα Δημητριάδης Σωτήριος.

Την αγωνιστική περίοδο 2003-04 για πρώτη φορά ο επί σειρά ετών έφορος γηπέδου & ιματισμού της ομάδας Νικολαΐδης Ανέστης απένειμε αναμνηστικό έπαθλο, στο τέλος της περιόδου, στον τότε πρώτο σκόρερ της ομάδας Ασλανίδη Δημήτριο. 

Έκτοτε ακολούθησαν άλλες τρεις φορές μέχρι και την αποχώρησή του από τα διοικητικά της ομάδας το 2007. Η καθιέρωση του αναμνηστικού επάθλου στον πρώτο σκόρερ της κάθε περιόδου, με την ονομασία ''ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ'', αποτελεί πλέον θεσμό για τον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου