Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Σε Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, Ζαγόρι, Ξηρολίβαδο και Κοζάνη οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Αν και η καλοκαιρινή περίοδος δεν θεωρείται «αγωνιστική» οι Δρομείς Υγείας δεν χάνουν τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι διάφοροι αγώνες σε όλη τη χώρα. Έτσι: 

Την Κυριακή 15 Ιουλίου η Κοινότητα Αγίου Πέτρου Βόρειας Κυνουρίας, διοργάνωσε αγώνα υπεραπόστασης 70 χιλ. με την ονομασία Κρόνιον Πέρασμα "Τρέξιμο στο ιερό βουνό του Κρόνου πατέρα των θεών".

Ο αγώνας πραγματοποιείται σε μία παρθένα περιοχή με μικρό πληθυσμό, παραδοσιακά χωριά, γεμάτη έλατα, πλατάνια και άλλα δέντρα και συγκεντρώνει υπερμαραθωνοδρόμους από όλη τη χώρα. Αν και η ζέστη δυσκόλεψε φέτος τους αθλητές η διαδρομή τους αποζημίωσε.

Συγχαρητήρια στον Διονύση Λιάκο για την συμμετοχή και τον τερματισμό αυτού του δύσκολου αγώνα.

Την Κυριακή 15 Ιουλίου είχαμε επίσης και τον 8ο Αγώνα Ορεινού τρεξίματος 14 χιλ. Ξηρολίβαδου.

Γνωστός για την όμορφη φύση και διαδρομή αγώνας, που έχει κερδίσει την αγάπη πολλών αθλητών και αυτή τη φορά ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Γιάτσεκ Μπόκοτς.

Συγχαρητήρια στον Στέλιο Δελόγλου για την συμμετοχή του.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου στον 11o Ορειβατικό Μουρίκιο Δρόμο Εμπορίου Κοζάνης βρέθηκε ο Γιώργος Τσαβδαρίδης. Ένας αγώνας με τρείς διαδρομές 21, 10 και 5 χιλ, μέσα σε μια πανέμορφη περιοχή με σκιερά μονοπάτια.
Συγχαρητήρια στον Γιώργο για την συμμετοχή του.

Την Κυριακή που μας πέρασε διεξήχθη το 8ο Zagori Mountain Running 2018 μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος που συγκεντρώνει πολλούς Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές. 

Στην διαδρομή των 44 km, με 2.600m θετική υψομετρική συμμετείχε ο Σταύρος Κατσαρώνας.

Μία διαδρομή που δεν ξεχνάς ποτέ, αφού βλέπεις όλες τις ομορφιές του ορεινού τρεξίματος, διασχίζοντας υπέροχα μονοπάτια στο Φαράγγι του Βίκου και το
Μεγάλο Πάπιγκο.

Συγχαρητήρια Σταύρο και με το καλό σε νέες προκλήσεις.

Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.