Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δρομείς Υγείας Κιλκίς, σε Πήλιο, Σέρρες και Πόζαρ

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στο μαγευτικό Πήλιο σε ένα χειμωνιάτικο τοπίο διεξήχθη το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018  ο Ultra Trail Pelion. Πολύ σωστά οι διοργανωτές σκεπτόμενοι πρωτίστως την ασφάλεια των αθλητών μείωσαν την διαδρομή από 80 χιλιόμετρα στα 58 καθώς τα ψηλότερα σημεία της διαδρομής ήταν δυσπρόσιτα λόγω χιονιού. Η διαδρομή αποζημίωσε τα μέλη μας Σταύρο Κατσαρώνα και Άγγελο Αμανατίδη.

Ο Σταύρος κατάφερε να τερματίσει στην 31η θέση γενικής κατηγορίας με χρόνο 8:09:54. Δυστυχώς για τον Άγγελο, το πρόβλημα που έχει στο γόνατο του ,δεν τον άφησε να ολοκληρώσει τον αγώνα, παρόλη την καλή φυσική του κατάσταση που τον κρατούσε 4ο γενικής στα πρώτα 30 χιλ.

Για μια ακόμη φορά ο Σταύρος Αλεξόγλου ήταν εκεί για να υποστηρίξει τους συναθλητές του

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου τιμώντας τη μνήμη του ήρωα της Εθνικής Επανάστασης του 1821, Αρχηγό και Προστάτη της Μακεδονίας Εμμανουήλ Παπά πραγματοποιήθηκε ο 20ος «Αγώνας Δρόμου Εμμανουήλ Παπά» μήκους 17 χιλιομέτρων.

Στις Σέρρες λοιπόν βρέθηκαν οι Διονύσης Λιάκος, Χρήστος Ζαφειρόπουλος, Γιάννης Μακρυσόπουλος και Διονύσης Φωτόπουλος ενώ συμμετείχαν και τα κορίτσια μας Φωφώ Ζαμπέλη και Ελένη Καρτσώνη.

6ος Ιαματικός Ημιμαραθώνιος Λουτρών Πόζαρ.

Σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, διεξήχθησαν στις 1 & 2 Δεκεμβρίου 2018 αγώνες βουνού 10 χλμ. και αγώνες δρόμου 21 χλμ. & 5 χλμ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,αρκετά από τα μέλη μας δεν έχασαν την ευκαιρία για ένα σαββατοκύριακο μέσα στη φύση.

Στα 10 χιλ. συμμετείχαν οι Νάντια Μπουρλούκα και ο Θανάσης Καραμανίδης ενώ στα 21 χιλ οι Νίκος Αναστασιάδης, Άκης Μιχαηλίδης και Γιώργος Σταμπουλής.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου