Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Συναντήθηκαν και τίμησαν το δάσκαλό τους Χρήστο Γκόλιαρη, μετά από 40 χρόνια

Υπογράφει ο Σωτήρης Δημητριάδης
Τέσσερις δεκαετίες μετά, μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Παντελεήμονα συνάντησαν και τίμησαν τον αγαπητό τους δάσκαλο κ. Χρήστο Γκόλιαρη.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου 2018, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση και έφερε όμορφες αναμνήσεις. Φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του σχολείου του χωριού με τους μαθητές να υποδέχονται τον δάσκαλό τους με θερμούς εναγκαλισμούς και μεγάλα χαμόγελα.

Μέσα από την συνάντηση αυτή αποτυπώνεται η δύναμη της αγάπης που υπήρχε μεταξύ μαθητών και δασκάλου. «Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη γιατί είμαστε και πάλι όλοι μαζί και τιμάμε παράλληλα τον δάσκαλό μας, τον κ. Χρήστο Γκόλιαρη» τόνισαν με συγκίνηση οι μαθητές.

«Η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη που βρίσκομαι ανάμεσά σας, 40 χρόνια από την πρώτη φορά που ήλθα σαν δάσκαλος στο χωριό σας. Η αγάπη των γονιών σας και όλων των κατοίκων του Παντελεήμονα μου έδωσε τη δύναμη να κάνω όσο μπορώ καλύτερα το καθήκον μου. Πιο πολύ όμως η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μου δείξατε εσείς, οι τότε μικροί μαθητές μου. Η σημερινή σας παρουσία επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου» ανέφερε ο κ. Χρήστος Γκόλιαρης.

Η βραδιά συνεχίστηκε στην παραδοσιακή ταβέρνα "Καλλίγευστο" όπου όλοι μαζί γευμάτισαν αναπολώντας όμορφες στιγμές από τα μαθητικά τους χρόνια γεμάτα πειράγματα, γέλια και συγκινήσεις. Στο τέλος της συνάντησης όλοι ευχήθηκαν να είναι καλά στο μέλλον και να ανταμώσουν και πάλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.