Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Προσφορά σε ιδρύματα, ειδών που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά από τους αστυνομικούς στην Κεντρική Μακεδονία

Τα είδη συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Χαλκιδικής και της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας

Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, διοργανώθηκε και φέτος η πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων, κ.α.) από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα.

Στην Κεντρική Μακεδονία η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούταν καθημερινά στις έδρες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών, Χαλκιδικής και της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας.

Ενδεικτικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα αναλώσιμα είδη, ρούχα και παιχνίδια, τα οποία διατέθηκαν κυρίως για την κάλυψη άμεσων αναγκών, στα παρακάτω φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς:

· στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης,

· στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας»,

· στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης», που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας,

· στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων Νάουσας,

· στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Κιλκίς,

· στο Σύλλογο Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας,

· στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας Γιαννιτσών «Παναγιά η Οδηγήτρια»,

· στο Εκκλησιαστικό – Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ο Τροφοδότης» της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους – Κατερίνης και Πλαταμώνος,

· στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας,

· στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου της Ιεράς Μητροπόλεως Κασσανδρείας στον Πολύγυρο και στις κατά τόπους αρμόδιες Υπηρεσίες «Βοήθεια στο σπίτι».

Η υποστήριξη του έργου των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, είναι απαραίτητη ώστε να γινόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά τους να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους συνανθρώπους μας.

Εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας αυτής, αναδεικνύεται και η κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, που συμβάλλει στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των παραπάνω φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.