Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Δωρεάν σεμινάρια λαϊκής επιμόρφωσης στην Επιμορφωτική Κιλκίς

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ σας ενημερώνει ότι ξεκινάει από 01/11/2018 και είναι σε εξέλιξη μέχρι και την 01/12/2018, η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα Δωρεάν Σεμινάρια Λαϊκής Επιμόρφωσης του ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Κιλκίς (αναθέτουσα αρχή) και η Επιμορφωτική Κιλκίς (ανάδοχος έργου) θα υλοποιήσουν με ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τα ακόλουθα σεμινάρια:

1. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

2. Η ΥΓΕΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ –ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ, ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

3. ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥ

4. ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΦΑΡΜΑΤΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ

5. ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ Η/Υ

6. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

7. ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (EVS) ΜΕΣΩ ΤΟΥ ERASMUS + , ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ (EUROPASS)

Σε όλα τα προαναφερόμενα σεμινάρια θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής, ενώ στα σεμινάρια «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ» και «ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ Η/Υ» περιλαμβάνεται η συμμετοχή των εκπαιδευομένων σε εξετάσεις πιστοποίησης. Επισημαίνεται ότι οι εξετάσεις πιστοποίησης (όπως και η συμμετοχή) ΔΕΝ θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση για τον συμμετέχοντα.

Τα σεμινάρια θα υλοποιηθούν στο διάστημα Νοέμβριος 2018 – Μάρτιος 2019 κατά τη διάρκεια απογευματινών ωρών σε πιστοποιημένες αίθουσες της Επιμορφωτικής Κιλκίς.

Η υλοποίηση των σεμιναρίων θα γίνει με χρηματοδότηση από έσοδα του προγράμματος λαϊκής επιμόρφωσης (πρώην ΝΕΛΕ).

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι: φοιτητές, άνεργοι, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Επιμορφωτικής ή και ηλεκτρονικά στο epimorfotiki@epimorfotiki.gr επισυνάπτοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Φωτοαντίγραφο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατηρίου

2) Φωτοαντίγραφο Κάρτας Ανεργίας (οι άνεργοι)

3) Φωτοαντίγραφο Σύμβασης εργασίας (οι εργαζόμενοι)

Διευκρινήσεις ή περαιτέρω πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα της Επιμορφωτικής: 2341029690 & 2341028705.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.