Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Νέο μάθημα αυτοάμυνας για γυναίκες στο Kinesis Fight Club

Ανακοίνωση Kinesis Fight Club
Η αυτοάμυνα, για τις γυναίκες, δεν είναι πολυτέλεια, είναι μάλλον ανάγκη και τώρα έχουν την δυνατότητα να μυηθούν στον κόσμο της αυτοπροστασίας μέσα από ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα αυτοάμυνας.

Το μάθημα γυναικείας αυτοάμυνας απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας, οι οποίες επιθυμούν να μάθουν πώς μπορούν να αμύνονται αποτελεσματικά. Θα διδαχτούν και θα εξασκηθούν πρακτικά πάνω σε ουσιαστικές τεχνικές αυτοάμυνας.

Μέσω της διαδικασίας, θα μάθουν πώς να συντονίζουν τον νου και το σώμα τους, αποκτώντας έτσι αυτοέλεγχο που είναι και το προαπαιτούμενο για ορθή δράση.

Είναι πολλά τα οφέλη από την εκμάθηση γυναικείας αυτοάμυνας, τόσο στο φυσικό επίπεδο (ουσιαστική προστασία δική τους και των προστατευόμενων τους από μορφές βίας), όσο και στο ψυχολογικό επίπεδο (έλεγχος του φόβου και άλλων κατώτερων συναισθημάτων, λ.χ. αίσθημα ανημποριάς και αδυναμίας).

Η γυναικεία αυτοάμυνα μπορεί να σώσει ζωές και συμβάλλει σημαντικά στην ανάκτηση αυτοπεποίθησης καθώς εδραιώνει μέσα τους ένα αίσθημα ασφάλειας και της σιγουριάς.

Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία επί του αντικειμένου.

Το μάθημα θα γίνεται 
κάθε Πέμπτη στις 20:00, θα είναι δωρεάν για τα μέλη και θα το διδάσκει ο εγκεκριμένος εκπαιδευτής αυτοάμυνας της παγκόσμιας ομοσπονδίας ISDO (International Self DefenseOrganization) Αντώνης Γιαννακίδης.

Για πληροφορίες καλέστε στο 23410 20450.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.