Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο 72χρονος που ασέλγησε σε 13χρονη στη Φωκίδα

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Άμφισσας, η οποία εγκρίθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 72χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξεις που έλαβαν χώρα απογευματινές ώρες τις 10-10-2018, σε περιοχή του Νομού Φωκίδας.

Πρόκειται για τον:

-ΓΛΑΒΑ Ιωάννη του Κωνσταντίνου και της Βασιλικής, γεν. 21-01-1946
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση έχει ισχύ για δύο (2) μήνες, ήτοι έως 23-12-2018, και σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, καθώς και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26340-51222 & 26340-51111, του Αστυνομικού Τμήματος Ευπαλίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.