Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Παρουσίαση νέου προγράμματος ομαδικής άθλησης στο Kinesis Gym Kilkis

THERABAND CLX TRAINING by Souzana Kordosi
Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 17:30 στην αίθουσα Fitness Training Hall του γυμναστηρίου μας. Είσοδος ελεύθερη για όλους, μέλη και μη.


Ένα δυναμικό Functional πρόγραμμα (λειτουργική προπόνηση), που σκοπός του είναι η αύξηση της δύναμης και της ευλυγισίας ολόκληρου του σώματος καθώς και της συνεργασίας του νευρικού και μυϊκού συστήματος, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο των ελαστικών αντιστάσεων @Theraband.

Το CLX είναι ένας ελαστικός ιμάντας με 11 διαδοχικές θηλιές, που βοηθάνε στην καλύτερη και ευκολότερη τοποθέτηση του λάστιχου στο σώμα, ώστε να γίνεται πιο εύστοχη και με ακρίβεια η μυϊκή ενεργοποίηση και να διευκολύνεται η ροή του μαθήματος.

ΚΟΡΔΩΣΗ ΣΟΥΖΑΝΑ

Υποψήφια Διδάκτορας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής.

Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M. Sc) στο πρόγραμμα «Άσκηση και ποιότητα ζωής» με κατεύθυνση «Πρόληψη – Παρέμβαση – Αποκατάσταση», του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Master στην εξάσκηση με ελαστικούς ιμάντες.

Καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Απόφοιτη του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κομοτηνής του 2006.

Κάτοχος διπλωμάτων Pilates Instructor, Aerial Yoga Instructor, Aerial Pilates Instructor, Aerobic Instructor, Fight Bo Instructor.

Εργασιακή εμπειρία ως γυμνάστρια σε ομαδικά προγράμματα για ενήλικες και παιδιά (Pilates mat, Pilates equipment, Yoga, Flowbility, Pilates, AerialYoga/Pilates, FightBo ρυθμική γυμναστική), ως PersonalTrainer
Συμμετοχή σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.