Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Γεωργαντάς: "Ενισχύστε κατεπειγόντως την Αστυνομία Κιλκίς με υλικοτεχνικό εξοπλισμό"

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς κατέθεσε σήμερα, 30 Οκτωβρίου 2018, αναφορά στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη προωθώντας μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς για την αναγκαιότητα ενίσχυσης τους σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και κυρίως σε οχήματα.

Ακολουθεί το κείμενο της αναφοράς και η επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Κιλκίς:

«Με τη συνημμένη επιστολή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς παραπονείται για την έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ειδικά οχημάτων στην Δ.Α. Κιλκίς. Λόγω της παλαιότητας των οχημάτων υπάρχει πλέον σοβαρός κίνδυνος για την ίδια τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων αστυνομικών.

Η Δ.Α. Κιλκίς είναι επιβαρυμένη πλην όλων των άλλων και με την αντιμετώπιση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, καθώς υπάρχει ανάγκη αυξημένης αστυνόμευσης στη συνοριακή γραμμή με τα Σκόπια και στο Κέντρο Φιλοξενίας στο Πολύκαστρο.

Δυστυχώς το Υπουργείο μέχρι σήμερα αδιαφορεί για τα δίκαια και εύλογα αιτήματα των αστυνομικών υπαλλήλων του Ν. Κιλκίς καθώς πλην των άλλων δεν έχει προχωρήσει καθόλου η μετεγκατάσταση του Τ.Σ.Φ. Παιονίας στο κτίριο του πρώην Α.Τ. Ειδομένης όπως το Υπουργείο έχει υποσχεθεί εδώ και δύο χρόνια.

Είναι αδήριτη ανάγκη το Υπουργείο να παράσχει στους αστυνομικούς της Δ.Α Κιλκίς όλα εκείνα τα μέσα που είναι αναγκαία για την ασφαλή και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων τους».

Η καταγγελία της Ε.ΑΣ.Υ.Ν.ΚΙΛΚΙΣ
Θέμα: «Καταγγελλία για τα οχήματα στην Δ.Α Κιλκίς»

Προς : Βουλευτή Ν.Δ Κιλκίς, κ. Γεώργιο ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

-Η Ένωση μας επανέρχεται καταγγέλλοντας για πολλοστή φορά την έλλειψη οχημάτων στην Δ.Α Κιλκίς αλλά και την βούληση της Υπηρεσίας να διατάζει εποχούμενες περιπολίες, χωρίς να υπάρχουν τα κατάλληλα οχήματα, θυσιάζοντας στον βωμό της αριθμολαγνείας για την πραγματοποίηση διάφορων σχεδίων περί εμφανούς αστυνόμευσης ,την σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων Αστυνομικών.

-Την 22-10-2018 όχημα ελεύθερου χρωματισμού με πολλές βλάβες που έχουν αναφερθεί στο παρελθόν τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν σε κίνηση και σε διατεταγμένη εποχούμενη υπηρεσία και ως από θαύμα δεν τραυματίσθηκαν οι συνάδελφοι που επέβαιναν.

-Αναρωτιόμαστε τι θα επακολουθήσει αν ένα όχημα μεταφοράς υλικών το οποίο έχει διατεθεί στο ΤΣΦ Παιονίας (εικοσαετίας) και το οποίο έχετε βαπτίσει ως μεταγωγικό, κατά τη διάρκεια μεταγωγής αλλοδαπών τυλιχθεί στις φλόγες θρηνώντας ανθρώπινες ζωές; τι θα επακολούθησή αν ένα από τα ακατάλληλα οχήματα εποχούμενης περιπολίας τυλιχθεί στις φλόγες και εγκλωβιστούν μέσα σε αυτό οι συνάδελφοι;

-Ενώ επανδρώνονται οι περιοχές ανά την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν το προσφυγικό ζήτημα με υλικοτεχνικό εξοπλισμό έχουν φέρει σε δεύτερη μοίρα την Δ.Α Κιλκίς.

-Παρακαλούμε για την παρέμβαση σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.