Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

"Αναρχία και διάφορες ουσίες"

Γράφει το Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Κιλκίς
Δεν περιμένω για να νιώσω προοδευτικός, σύγχρονος είτε κάθε τι άλλο που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της εποχής μας, να πρέπει να δηλώσω αντιδραστικός σε όλα και να παίρνω ναρκωτικές ουσίες.

Σε όλες τις σχολικές μονάδες, Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο, Ανώτερες Σχολές που φοίτησα, διάφορα σεμινάρια που παρακολούθησα, σε όλα τα εκπαιδευτικά συστήματα που σπούδασα που παρακολούθησα, δεν άκουσα ποτέ πώς για να είμαι στο ρεύμα της εποχής, να είμαι προοδευτικός, θα πρέπει να είμαι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, να είμαι γραμμένος σε κάποια αντιδραστική οργάνωση, να είμαι σε ομάδες ομοφύλων κ.λπ.

Για πρώτη φορά τώρα, με Κυβέρνηση από τα Αριστερά και κατά τα λεγόμενα κάποιων προοδευτικό χώρο, σχεδόν επιβάλλεται να υπάρχουν στα Πανεπιστήμια γραφεία αναρχικών ομάδων, να υπερασπίζονται τη αναρχία σε όλους τους χώρους, να υπάρχουν μέσα στα Πανεπιστήμια και σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, από το Δημοτικό ακόμα, ναρκωτικές ουσίες και ότι άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποδιοργάνωση της κοινωνίας.

Αποφοιτώντας ο κάθε σπουδαστής από την σχολή του να θεωρεί πλέον πως η αυθάδεια και η αναίδεια είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη, να θεωρεί την παρανομία ως δικαίωμα, το δικαίωμα της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Ισότητας να τα χρησιμοποιεί όπως τον βολεύουν, κατά το δοκούν.

Ευτυχώς δηλώνω πως δεν είμαι από αυτούς τους προοδευτικούς, ένα μέρος της Αριστεράς του Κυβερνητικού σχηματισμού που δηλώνουν τέτοιου είδους προοδευτικοί ας πάρουν τον άλλο δρόμο τους, όπως έχουν πάρει αρκετοί μέχρι τώρα, εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με όση δύναμη έχουμε θα είμαστε εκεί να κλείνουμε τον δρόμο σε τέτοιου είδους ιδέες. Όσοι δεν μπορούν να είναι με τους ηθικούς νόμους της κοινωνίας ας περάσουν αλλού, υπάρχουμε εμείς που αντέχουμε και μπορούμε.

Όσοι συμφωνούν μαζί μας μπορούμε να συμπορευθούμε.

Δεν συμφωνώ γραφεία κάθε είδους Ρουβίκωνα στα Πανεπιστήμια, καμία αναρχία στους χώρους των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, πουθενά ούτε στους δρόμους ναρκωτικές ουσίες.

Η τάξη, τα δικαιώματα των πολιτών να υπερασπίζονται ισότιμα από τα όργανα της τάξης χωρίς εξωτερικές επεμβάσεις και σε όλους τους χώρους κατά τον τρόπο που επιτρέπει ο νόμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.