Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Καθάρισε και έσβησε τις εικόνες ντροπής μπροστά στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, ο δήμος Κιλκίς

Γράφει η Πάολα Χαραλαμπίδου
Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Κιλκίς σε χθεσινό μας video-δημοσίευμα, σχετικά με την απερίγραπτη βρωμιά που επικρατεί στον χώρο στάθμευσης, έξω από την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στον ομώνυμο Λόφο της πόλης.

Συνεργείο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δ. Κιλκίς προέβη από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου στον καθαρισμό και ευπρεπισμό του χώρου, και έτσι από σήμερα οι ασυνείδητοι συμπολίτες μας μπορούν να επιστρέψουν στις… παλιές, καλές τους συνήθειες!

Γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε το φαινόμενο των βραδινών κυρίως επισκέψεων στον Λόφο του Κιλκίς, δεν είναι τωρινό. Αντιθέτως βρίσκεται μονίμως σε έξαρση.

Σήμερα, όλα τα διαφόρων λογής σκουπίδια (κουτιά από αναψυκτικά, καφέδες, πίτσες και γρήγορο φαγητό, σακούλες, χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, χαρτομάντηλα, χαρτιά, κ.ο.κ.) έχουν απομακρυνθεί. Πότε όμως θα καταφέρουμε ως κοινωνία να «απομακρύνουμε» όλες εκείνες τις ανθρώπινες συμπεριφορές που δεν τιμούν κανέναν, που στερούνται παιδείας, κουλτούρας και σεβασμού, που επιβάλλουν στους υπόλοιπους εικόνες ντροπής, που προσβάλλουν τη γενικότερη αισθητική και θέτουν θέματα δημόσιας υγιεινής;

Ερώτημα σαφώς ρητορικό…
Μια καλή ενδεχομένως λύση, προκειμένου και να διασφαλιστεί η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντα χώρου της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, αλλά και να αναβαθμιστεί η εικόνα του, θα ήταν η περίφραξή του, με διαμόρφωση κεντρικής εισόδου και φυσικά επαρκή φωτισμό…


Δείτε το χθεσινό video-δημοσίευμα 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.