Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δελτίο τύπου Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης με την ευκαιρία του αγιασμού και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς παρέστη ως εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο Λύκειο, στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Κιλκίς. 

O κ. Κυριακίδης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Επ' ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν υγεία και μια δημιουργική, ευλογημένη και αποδοτική χρονιά για να επιτύχουν τους προσωπικούς στόχους και τις επιδιώξεις τους.

Ευχές όμως πρέπει να απευθύνουμε και στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια του συνόλου που λέγεται εκπαίδευση και παιδεία.

Στους γονείς να έχουν υγεία, υπομονή και αντοχή ώστε όποτε χρειασθεί να συνδράμουν στα παιδιά τους επιλύοντας τις δυσκολίες που τυχόν αυτά συναντήσουν στον αγώνα της μάθησης κατά τη διάρκεια της χρονιάς και στους εκπαιδευτικούς σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία αλλά και εκπαιδευτική διαύγεια για να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση στους νέους ανθρώπους. Καλή επιτυχία στο πολύ σημαντικό έργο και την αποστολή τους ως εκπαιδευτικοί.

Η Παιδεία είναι ύψιστο αγαθό για την νεολαία μας που θέλει να προοδεύσει και να κατακτήσει τις κορυφές των διαχρονικών ιδεωδών και των πανανθρώπινων αξιών και είναι το όχημα για την ομαλή ένταξη της νέας γενιάς στην κοινωνία. Είναι λοιπόν σημαντική η συμβολή και προσφορά όλων για την διασφάλιση των απαιτούμενων μέσων για την εκπαιδευτική κοινότητα, προκειμένου η μαθητιώσα νεολαία να επικεντρωθεί απερίσπαστη στην αποστολή της, την μόρφωση».

«Καλή και Δημιουργική σχολική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.