Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς 2018

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Ένα ιδιαίτερο γεγονός για την πόλη μας, αποτελεί κάθε χρόνο η εμποροπανήγυρη της, την οποία οι μεγαλύτεροι την θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια σαν ένα πολύχρωμο, πολύβουο και ζωντανό πανηγύρι που έδινε χρώμα στις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες του χρόνου. Στάση γιορτής και ξεγνοιασιάς τελευταία, λίγο πριν ξεκινήσουν να βαραίνουν τα σχολικά μας μαθήματα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος Οι Αργοναύτες ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του Δήμου Κιλκίς για να δείξουμε την έμπρακτη στήριξη μας στην προσπάθεια του.

Το τμήμα παραστάσεων των χορευτικών ομάδων του συλλόγου μας, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου μας κου Κωνσταντίνου Νικολαΐδη παρουσίασε χορούς του ευρύτερου Πόντου. Το συγκρότημα συνόδευσε με τη λύρα του ο Θεόφιλος Αγγελίδης και με τον νταούλι του ο Στέλιος Τερζόπουλος.

Οι χορευτές και χορεύτριες μας παρουσιάστηκαν με αντίγραφα παραδοσιακών φορεσιών του Ευξείνου Πόντου, πολύτιμο απόκτημα του βεστιαρίου μας, τα οποία εδώ και χρόνια ράβει και επιμελείται η κυρία Λένα Καλαμαρινού καθώς και με συμπληρωματικά κομμάτια από το εξαιρετικό βεστιάριο του κου Νικολαΐδη.

Το ΔΣ ευχαριστεί τον υπεύθυνο χορευτικών κο Παραδείση Καλαμαρινό και την υπεύθυνη βεστιαρίου δις Αντιγόνη Κοτσαπουϊκίδου για την προετοιμασία της ομάδας καθώς και όλους τους χορευτές για την εξαιρετική εμφάνιση τους.


Οι εγγραφές στα τμήματα μας άρχισαν και θα συνεχιστούν για τον υπόλοιπο Σεπτέμβρη.
Ώρες γραφείου (21ης Ιουνίου 163 Κιλκίς-61100) :

Δευτέρα 6-8.00μμ

Τετάρτη 7.30-9.30μμ

Σάββατο 9.30-13.30

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την γραμματεία

τηλ. 23410 22125 & 690 964 4322,

email: argonautes.kilkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.