Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς για τα Σχολεία του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, παραβρέθηκε σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στους Αγιασμούς που τελέστηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Πολυκάστρου καθώς και στο Γ.Ε.Λ. Αξιούπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου, μαζί με τον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ. Φράγκο και τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου κ. Γκατίδη και ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά καλή σχολική χρονιά διαβεβαιώνοντας τους παράλληλα ότι η δημοτική αρχή θα είναι κοντά στους γονείς και το προσωπικό σε ό,τι χρειαστούν. 

Στις λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου παρέστησαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων. Συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης παραβρέθηκε στον αγιασμό ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παπαδόπουλος, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου ο Αντιδήμαρχος κ. Φράγκος, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης ο Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Μπαβέλης, στο ΕΠΑΛ Αξιούπολης ο Αντιδήμαρχος κ. Παμποράκης. Επίσης, στα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος κ. Δούμου και ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας κ. Τραχανίδης και στα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Ευρωπού ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μεμετζής.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης απευθυνόμενος στους μαθητές είπε :

«Αγαπητοί μαθητές... Αγαπητές μαθήτριες.

Σήμερα με το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς ανοίγουν οι πόρτες του σχολείου για να σας υποδεχτούν οι εκπαιδευτικοί και να ξεκινήσετε μαζί ένα ταξίδι στην κατάκτηση της γνώσης.

Οι ξεκούραστοι μήνες του καλοκαιριού σας γέμισαν με δύναμη και είμαι βέβαιος ότι από εδώ και πέρα θα εργαστείτε ουσιαστικά για την επίτευξη των στόχων σας και την υλοποίηση των επιθυμιών σας.

Ως δημοτική αρχή θα θέτουμε πάντα στις άμεσες προτεραιότητες μας κάθε δυνατή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του δήμου μας.

Δύναμη και υπομονή εύχομαι σε γονείς και εκπαιδευτικούς οι οποίοι με την αγάπη, τη συμπαράσταση και την καθοδήγηση τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους μαθητές και συμβάλλουν καθοριστικά στην προσπάθεια για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Καλή και δημιουργική χρονιά» Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου