Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλική ισοπαλία για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος με τον Πανσερραϊκό

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος 
Σε ένα χορταστικό από γκολ φιλικό παιχνίδι, η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας έδειξε σημάδια βελτίωσης εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος.
Το τελικό σκορ ήταν 3-3 με την ομάδα του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ να ανοίγει το σκορ στο 35’ ενώ στο 42’ ήρθε η ισοφάριση από τον Σαβελίδη. 

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ σημείωσε δύο γρήγορα γκολ διαμορφώνοντας το σκορ σε 1-3 με κεφαλιά από κόρνερ και πέναλτι .Ο Τερζής με κεφαλιά άμεσα μείωσε σε 2-3.

Στο 80’ ο αρχηγός του Αλέξανδρου, Νίκος Βασιλειάδης με ένα πολύ όμορφο αριστερό πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο ‘’γάμα’’ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το τελικό σκορ 3-3. 

Νωρίτερα, πριν την έναρξη του αγώνα πλήθος παιδιών της Ακαδημίας προπονήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο και παρακολούθησαν τον αγώνα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αθανασίου, Τερζής, Τσαταλπασίδης, Μπουλγκουρίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Τζεβελέκης, Σαβελίδης, Φουρτζίου, Προβατίδης, Ντιόγκο Σεσίλιο. Έπαιξαν και οι Όσιρις Σεσίλιο, Χαραλαμπίδης, Ευστρατιάδης, Πολυχρόνου, Αηδονίδης, Tσιμπούκας, Αγαθαγγελίδης και ο Λατινόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Κούτλας, Χριστοφορίδης, Ζιώγας, Βλαχόπουλος, Πούφλης, Πέτρου, Παπαβασιλείου, Παρουτσής. Έπαιξαν και οι Κασίμης, Νέδος, Βουγιουντρούκας, Σαμαράς, Ιβαντζίκης, Σαρέγκος, Μπομπότας, Παπαδόπουλος, Βουδουρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.