Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στο Olympus Mythical Trail

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς συμμετείχε με 5 δρομείς στον Olympus Mythical Trail ορεινό αγώνα μήκους 100 χιλιομέτρων έναν από τους δυσκολότερους αλλά και ποιο όμορφους της χώρας μας. 

Οι αθλητές πήραν εκκίνηση το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 από τον Αγ. Ιωάννη Λιτοχώρου και τερμάτισαν από το πρωί ως το απόγευμα της Κυριακής καλύπτοντας 100 χιλιόμετρα και 6.500 περίπου μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς φτάνοντας στην κορυφή Σκολιό στα 2.911 μέτρα. 

140 αθλητές πήραν εκκίνηση με τους 89 από αυτούς να τερματίζουν. Οι Θοδωρής Φαχουρίδης, Μπάμπης Μακρίδης, Γιώργος Σταμπουλής και Κώστας Παχνής ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους ενώ ο Πέτρος Δαμκαλής αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά σταμάτησε στο 50 χλμ. 

Στον σταθμό της Πετρόστρουγκας βρισκόταν ο Σταύρος Αλέξογλου ως εθελοντής. Και φέτος οι εθελοντές ήταν η ψυχή του αγώνα και βοήθησαν την διοργάνωση να φέρει σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πολύ δύσκολο αυτό εγχείρημα. 

Συγχαρητήρια σε όλους.

Καλή συνέχεια και καλή αποκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.