Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Τα παιδιά του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος στην κατασκήνωση SKOURAS CAMP

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Το Σάββατο 23/6/2018 πενήντα πέντε (55) μαθητές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος αναχώρησαν για την κατασκήνωση SKOURAS CAMP στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής με την συνοδεία των εκπαιδευτικών μας Εριφύλη Τσερτσίδου και Κυριακή Τραντούδη. 

Η κατασκήνωση SKOURAS και το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος συναντήθηκαν καθώς φέρουν κοινό στόχο και όραμα για το παιδί, την ανάπτυξη της ψυχής και του πνεύματος μέσω της άθλησης, της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης. 

Οι εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης αποτελούν ένα πρότυπο αθλητικό και εκπαιδευτικό συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών που επιτρέπει την διεξαγωγή 30 αθλημάτων και δραστηριοτήτων σε άριστες συνθήκες. 

Τα παιδιά μας έχουν κλείσει μόλις δύο μέρες παρουσίας τους στην κατασκήνωση και δηλώνουν ενθουσιασμένα με τις πρωτοποριακές δράσεις, τις πρώτες τους βουτιές στην θάλασσα και στην πισίνα, τις όμορφες βραδιές ψυχαγωγίας, το νόστιμο φαγητό και την καλή παρέα που όλο και δένει. 

Με το πέρας των σχολείων, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να περάσουν οι μαθητές μας ξένοιαστες ημέρες, γεμάτες δράση και ψυχαγωγία. Δεν σταματάμε όμως εδώ, 26/08 με 1/09 θα αναχωρήσει και το επόμενο γκρουπ μας.

Καλές διακοπές σε όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου