Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Συνεχίζονται οι αιτήσεις στα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, ως την Τρίτη 3/7/2018

Ανακοίνωση Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος
Οι αιτήσεις για δωρεάν συμμετοχή στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ, του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος συνεχίζονται για τις προσεχείς ημέρες. 

Μετά από έναν πετυχημένο χρόνο λειτουργίας, με γνώση, εμπειρία και πείρα οι άνθρωποι των ΚΔΑΠ είναι στη διάθεση κάθε γονέα για πλήρη πληροφόρηση σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και την διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια όλους τους γονείς για την πολυετή στήριξη τους σε κάθε εγχείρημα και την εμπιστοσύνη τους να εναποθέτουν την πνευματική και σωματική εκπαίδευση των παιδιών.

Η επόμενη χρονιά ξεκινά με τη δέσμευση να είναι ακόμα πιο φωτεινή, πολύχρωμη, γεμάτη νέες δράσεις και γνώση και όλα τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.