Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Δήλωση Γ. Γεωργαντά για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στη διαδικασία επιλογής Γραμματέων

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σχετικά με τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στη διαδικασία επιλογής διοικητικών και τομεακών γραμματέων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κ. Γεροβασίλη να σταματήσει να παρουσιάζει ως αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης μια συγκαλυμμένη επιχείρηση άλωσής της από κομματικά στελέχη, και να απαντήσει ποιοι είναι οι τέσσερις Υπουργοί που έχουν στα γραφεία τους τα αντίγραφα των στοιχείων από τους φακέλους των υποψηφίων Γραμματέων»

Πλήρης Δήλωση:

«Η κ. Γεροβασίλη, αντί να εκδίδει ανακοινώσεις που πετάνε την μπάλα στην εξέδρα, ας κάνει κάτι πολύ πιο απλό. Ας απαντήσει, επιτέλους, όπως υποχρεούται, στις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μας για τη διαδικασία επιλογής διοικητικών και τομεακών γραμματέων.

Ας ανασύρει από το συρτάρι της τα έγγραφα του ΑΣΕΠ, που έχουν αποσταλεί σε αυτήν από τις 23-4-2018 στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τα οποία αποδεικνύουν την έκταση της κυβερνητικής προσπάθειας χειραγώγησης της ανεξάρτητης αρχής.

Ας μας απαντήσει επίσης ποιοι είναι οι τέσσερις Υπουργοί που έχουν στα γραφεία τους τα αντίγραφα των στοιχείων από τους φακέλους των υποψηφίων Γραμματέων.

Μετά ας απολογηθεί στους εκατοντάδες υποψηφίους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τόσο για τον εμπαιγμό τους όσο και γιατί τα προσωπικά τους στοιχεία και προσόντα βρέθηκαν παράνομα στα χέρια τρίτων.

Και ας πάψει, επιτέλους, να κάνει το μαύρο άσπρο, παρουσιάζοντας ως αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης μια συγκαλυμμένη επιχείρηση άλωσής της από κομματικά στελέχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.