Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες πετοσφαίρισης 2017-18 Λυκείων Κιλκίς και Λάρισας

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 (ώρα 11.00 π.μ) πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας ο αγώνας της Γ΄Φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης 2017-18.


Από το Κιλκίς συμμετείχε η ομάδα μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς ως μία από τις δύο νικήτριες ομάδες της Κεντρικής Μακεδονίας και από τη Λάρισα η ομάδα μαθητριών του 4ου ΓΕΛ Λάρισας (νικήτρια ομάδα ομίλου Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος). Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε το 4ο Γενικό Λύκειο Λάρισας με σκορ 0-2 σετ.

1ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ (Σύνθεση ομάδας)
Συνοδός καθηγητής ΠΕ 11: Πετρίδης Ιωάννης

Φούρα Ξανθή

Ταντσοπούλου Αικατερίνη

Ναλπαντίδου Χριστίνα

Καντίδου Δέσποινα

Γεωργιάδου Πελαγία

Εμμανουηλίδου Αναστασία

Βουζίνα Ολυμπία

Μαχμουντάι Αντζελίνα

Σεχάι Έλενα

Χαλκίδου Δέσποινα

Παπαδοπούλου Σοφία

Πολυχρονίδου Κωνσταντίνα

Σιδηροπούλου Ματθίλδη

Τους αγώνες παρακολούθησαν καθηγητές, γονείς, μαθητές και μαθήτριες των δύο σχολείων.

Ο Διευθυντής εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, η Ο.Ε.Σ.Α.Δ Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής συγχαίρουν ιδιαίτερα τις μαθήτριες της ομάδας Πετοσφαίρισης μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Κιλκίς, τον Διευθυντή κ.Αθανάσιο Αλατζόγλου καθώς και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου κ. Πετρίδη Ιωάννη για την εξαιρετική πορεία στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης.

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη φορά όπου Λύκειο του Κιλκίς φτάνει ως την Γ Φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης, θέτοντας τον πήχη ψηλά για το μέλλον. Συγχαίρουν επίσης την ΟΕΣΑΔ Λάρισας και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Λάρισας για την άψογη διοργάνωση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.