Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες καλαθοσφαίρισης 2017-18 Γυμνασίων νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» Καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α.Δ) και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής για τους μαθητές-τριες των Γυμνασίων Κιλκίς για το σχολικό έτος 2017-18.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις 19, 20 και 24 Απριλίου 2018 και έλαβαν μέρος οι σχολικές μονάδες: 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, Γυμνάσιο Ευκαρπίας, Γυμνάσιο Καμπάνη, Γυμνάσιο Αξιούπολης και Γυμνάσιο Γουμένισσας.

Από τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας για τη διεξαγωγή των αγώνων διατέθηκαν τα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα Κιλκίς και Γουμένισσας αντίστοιχα.

Τους αγώνες παρακολούθησαν μαθητές , μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικοί των σχολείων.

Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν στους συμμετέχοντες αναμνηστικά διπλώματα.

Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου μοντέλου Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ για τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια όπου βασική επιδίωξη είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που παίρνουν μέρος, να αποκομίσουν μέσω του αθλητισμού τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας και του συναγωνισμού.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς κ. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, τα μέλη της Ο.Ε.Σ.Α.Δ Κιλκίς και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, τους Διευθυντές και τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων, τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία τους και τους ιατρούς των αγώνων που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πετυχημένη διεξαγωγή των Σχολικών αγώνων.

Επίσης, ευχαριστούμε ξεχωριστά το Δήμο Κιλκίς και το Δήμο Παιονίας για την παραχώρηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων και την συνεργασία τους μιας και η συμβολή τους ήταν καθοριστική στην ομαλή και ασφαλή κυρίως πραγματοποίηση των Σχολικών Αγώνων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.