Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Όσοι πιστοί για Βουκουρέστι, προσέλθετε

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Εκδρομή στο κάποτε γνωστό και ως «Μικρό Παρίσι», στο Βουκουρέστι, διοργανώνει για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας 2018, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.

Η εκδρομή που θα διαρκέσει από το Σάββατο 17, έως και την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνει διήμερη διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με πρωινό. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο από το Κιλκίς το πρωί του Σαββάτου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επίσκεψη στο Κάστρο του Κόμη Δράκουλα και ξενάγηση στο δεύτερο μεγαλύτερο διοικητικό κτίριο στον κόσμο (μετά το Πεντάγωνο των ΗΠΑ), στο επιβλητικό Παλάτι του Κοινοβουλίου, που κατασκεύασε στις αρχές του ’80 ο Νικολάε Τσαουσέσκου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, στο τηλέφωνο 23410 27684, κατά τις ώρες 6-8μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.