Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Την βασιλόπιτα τους έκοψαν οι Παίονες Γουμένισσας

Δελτίο τύπου ΠΑΙΟΝΩΝ Γουμένισσας
Η έναρξη του νέου έτους ευλογήθηκε για τους ΠΑΙΟΝΕΣ, από την τοπική εκκλησία την Κυριακή 21 Ιανουαρίου με την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό καφέ της Γουμένισσας. 

Η αίθουσα που ασφυκτιούσε από την αθρόα προσέλευση του κοινού, με τους νέους και τους μεγαλύτερους σε ηλικία να ανταλλάσουν ευχές για το καλό της χρονιάς.

Η τυχερή του νομίσματος σύμφωνα με το έθιμο, ήταν η κ. Καραμπάση Παρασκευή στην οποία δωρίστηκε η εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας (ημέρα μνήμης της), ευλογία από το Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου.

Τη βασιλόπιτα, όπως και τα βασιλοπιτάκια, προσέφερε στο Σύλλογο μας ο κ. Δογιάμας Κωνσταντίνος, τον οποίον ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη των δράσεων μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πάτερ Χρήστος Γραμματικός (ο οποίος και ευλόγησε τη βασιλόπιτα) με όλο το εκκλησιαστικό συμβούλιο, η Αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Δούμου Ελένη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ.Τζούρτζος Αθανάσιος, Σύλλογοι και φορείς της Γουμένισσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής, μέλη και φίλοι του Συλλόγου και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικτικού Συμβουλίου ευχαριστούμε το κοινό που παρευρέθηκε στην πρώτη εκδήλωση για το νέο έτος, καθώς και τους καταστηματάρχες της πόλης μας για την προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου