Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Νέα νίκη για το παιδικό τμήμα του Αλεξάνδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλεξάνδρου Κιλκίς
Σε εντός έδρας παιχνίδι, αθλητικές εγκαταστάσεις Ατέρμων, η παιδική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς επικράτησε με 2-1 επί του ΜΑΣ Αγχιάλου. 

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους περισσότερους μικρούς ποδοσφαιριστές της και παίζοντας με ομάδα έχοντας το πλήθος των δικών της γεννημένους το 2003, η μικρότερη ηλικιακά αγωνιστική ομάδα της Ακαδημίας έπαιξε πολύ ωραίο, επιθετικό και στρωτό ποδόσφαιρο δημιουργώντας πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ. 

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 9’ όταν από το μοναδικό λάθος της άμυνας, αντίπαλος επιθετικός πήρε κεφάλια και έκανε το 0-1. Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου οι Ελπίδες είχαν ευκαιρίες να γυρίσουν το παιχνίδι αφού πίεζαν, έφτιαχναν φάσεις μη δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να πλησιάσει στο αμυντικό τους τρίτο και έχασε 4 κλασικές ευκαιρίες τετ τα τετ, δυο με τον Σπασόπουλο και από μια με τον Ζάλτο και Ζιούτα. 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές από το Κιλκίς να έχουν επιθετικό μονόλογο και δυο φορές που χρειάστηκε ο τερματοφύλακας Σιαπκάρης κατέβασε τα "ρολά". 

Το 1-1 έγινε στο 50’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσάρα έξω από την περιοχή ο Ζάλτος πήρε ριμπάουντ από απόκρουση και σημείωσε το τέρμα. Μέχρι την λήξη η ομάδα των Ελπίδων έχασε 3 πολύ καλές ευκαιρίες να σημειώσει δεύτερο γκολ με τους Ζάλτο, Ρεμπετσιώτη, Γεωργιάδη και τελικά να έρχεται στο 69’ με το Κατσάρα όταν από σέντρα σουτ του Γεωργιάδη πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα. 

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο στο Πρόχωμα με την τοπική Αναγέννηση.

Σύνθεση: Σιαπκάρης, Ναλμπάντης (58’ Μανής), Ζιούτας (60’ Φρεγγίδης), Μακάριος, Περπερίδης, Κατσάρας, Τουτσίδης, Ρεμπετσιώτης, Ζάλτος, Βαφειάδης (50’ Μπατσέλι ), Σπασόπουλος (45’ Γεωργιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.