Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

"Υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις στην Παιονίας"

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Το φετινό εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς του δήμου Παιονίας ήταν ακόμα πιο επιτυχημένο και με υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις συγκριτικά με τα προηγούμενα έτη.

Οι εκδηλώσεις που παρακολουθήσαμε μας ενθουσίασαν. Μέσα από το εορταστικό πρόγραμμα προβλήθηκαν τα ήθη και οι αξίες της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας και αναδείχτηκε ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας τους.

Οι διοργανωτές κατέδειξαν πως οι πολιτιστικές εκδηλώσεις είναι δημόσιο αγαθό, και για αυτό παρέχεται δωρεάν, με την συμμετοχή σε αυτές των στρατιωτικών αρχών του τόπου μας, των εκπαιδευτικών μονάδων, του Δημοτικού Ωδείου και της Φιλαρμονικής του Δήμου Παιονίας, της Μητροπόλεώς μας.

Το αποτέλεσμα ικανοποίησε όλους τους συνδημότες μας, οι οποίοι αγκάλιασαν το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου επιβραβεύοντας έτσι την τεράστια προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον τομέα του πολιτισμού.

Συγχαίρουμε την κ. Αλεξία Π. Ιωαννίδου και την Δημοτική αρχή Παιονίας για την διοργάνωση και την προσφορά της προς τους συμπολίτες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου