Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Οι Πρωταθλήτριες του Αίαντα Κιλκίς, στο Γυμναστήριο Kinesis

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Για μία ακόμη χρονιά οι ομάδες βόλεϊ του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς επέλεξαν το Γυμναστήριο Kinesis για την προετοιμασία τους ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Οι άψογοι χώροι του, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα και το καταρτισμένο προσωπικό αποτέλεσαν την ιδανική επιλογή για τις Πρωταθλήτριες και Κυπελλούχες Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε θερμά τους γυμναστές του Kinesis για την αγαστή συνεργασία που είχαν με τους προπονητές του συλλόγου στην εκπόνηση προπονητικών πλάνων εκγύμνασης ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε αθλήτριας.

Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής η Γυναικεία ομάδα του Αίαντα βρέθηκε πανέτοιμη και κέρδισε εύκολα τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 3-0 σετ στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2017.

Υποδεχόμαστε το νέο έτος με υψηλούς στόχους αλλά και για τους φίλους της άθλησης το Kinesis Gym τους δίνει ένα ακόμη κίνητρο για να προσέξουν τον εαυτό τους με μία μοναδική προσφορά

2μήνες + 2μήνες δώρο* 79€

3μήνες + 3μήνες δώρο* 99€

4μήνες + 4μήνες δώρο* 109€

5μήνες + 5μήνες δώρο* 119€

6μήνες + 6μήνες δώρο* 129€

*το δώρο είναι για νέα ή ανενεργά μέλη πέρα των 6 μηνών και για περιορισμένο αριθμό πακέτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.