Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Κιλκίς: Επίδειξη tae kwon do από τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος"


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 8 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε επίδειξη tae kwon do στο θεατράκι του Κήπου του δήμου Κιλκίς .Οι επίδειξη πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς ως μια από τις δράσεις του δήμου μέσα στην εμποροπανήγυρη.

Η επίδειξη του συλλόγου ξεκίνησε με τους αθλητές των μικρών τμημάτων του αθλήματος tae kwon do και ολοκληρώθηκε με τους μεγαλύτερους αθλητές του συλλόγου. 

Οι αθλητές έδειξαν στους φίλους του αθλήματος τεχνικές αυτοάμυνας, αγωνιστικό, θραύσεις ξύλων, σπαγκάτα, επίδειξη poumsae και ολοκληρώθηκε η επίδειξη με εντυπωσιακές θραύσεις από τις μαύρες ζώνες του σωματείου αλλά και από τους δασκάλους και προπονητές του συλλόγου προκαλώντας το χειροκρότημα αλλά και τον θαυμασμό από τους θεατές για το υψηλό επίπεδο αγωνιστικό αλλά και δυναμικότητας όλου του συνόλου του Σωματείου.

Μετά το πέρας της επίδειξης ο Προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος ευχαρίστησε πολύ όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην επίδειξη, τους γονείς και φίλους των αθλητών για την υπομονή που επέδειξαν, αλλά και τον Αντιδήμαρχο κ. Τσαντάκη Δημήτριο για την πρωτοβουλία αυτή να καλέσει το σύλλογο στις δράσεις του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου