Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Κιλκίς: Επίδειξη tae kwon do από τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος"


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 8 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή πραγματοποιήθηκε επίδειξη tae kwon do στο θεατράκι του Κήπου του δήμου Κιλκίς .Οι επίδειξη πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς ως μια από τις δράσεις του δήμου μέσα στην εμποροπανήγυρη.

Η επίδειξη του συλλόγου ξεκίνησε με τους αθλητές των μικρών τμημάτων του αθλήματος tae kwon do και ολοκληρώθηκε με τους μεγαλύτερους αθλητές του συλλόγου. 

Οι αθλητές έδειξαν στους φίλους του αθλήματος τεχνικές αυτοάμυνας, αγωνιστικό, θραύσεις ξύλων, σπαγκάτα, επίδειξη poumsae και ολοκληρώθηκε η επίδειξη με εντυπωσιακές θραύσεις από τις μαύρες ζώνες του σωματείου αλλά και από τους δασκάλους και προπονητές του συλλόγου προκαλώντας το χειροκρότημα αλλά και τον θαυμασμό από τους θεατές για το υψηλό επίπεδο αγωνιστικό αλλά και δυναμικότητας όλου του συνόλου του Σωματείου.

Μετά το πέρας της επίδειξης ο Προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος ευχαρίστησε πολύ όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στην επίδειξη, τους γονείς και φίλους των αθλητών για την υπομονή που επέδειξαν, αλλά και τον Αντιδήμαρχο κ. Τσαντάκη Δημήτριο για την πρωτοβουλία αυτή να καλέσει το σύλλογο στις δράσεις του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.