Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Και επισήμως ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ το νέο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ιδιαίτερα μεγάλη και τιμητική διάκριση αποτέλεσε η επιλογή των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ από πλευράς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως το νέο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ των επιλεγμένων Τμημάτων Υποδομής στο Νομό Κιλκίς.
Όπως ανακοινώθηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ http://www.paokfc.gr/nea/20170909-4-nea-proponitika-kentra-gia-ton-paok/ , οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησαν στην ίδρυση ενός ακόμα Προπονητικού Κέντρου, στο Νομό Κιλκίς αυτή τη φορά, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της εδώ και εννέα πλέον χρόνια συνεργαζόμενης Ακαδημίας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Λειτουργία του Συστήματος (σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ)
Μέσα από την διαδικασία των δυο Camp που οργάνωσε το Τμήμα Scouting της ΠΑΕ σε συνεργασία με τη συνεργαζόμενη Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ επιλέγονται 16 παιδιά ανά ηλικιακή κατηγορία ( γεννηθέντες 2005, 2006, 2007, 2008 ).

Τα παιδιά θα προπονούνται στο Προπονητικό Κέντρο του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ κάθε Κυριακή απόγευμα υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη ηλικία.

Είναι σημαντικό ότι τα παιδιά που επιλέγονται παραμένουν στο πρόγραμμα προπονήσεων για ένα χρόνο, χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι δεν μπορούν να προστεθούν παιδιά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Το Τμήμα scouting θα επισκέπτεται μία (1) φορά το μήνα το Προπονητικό Κέντρο, ώστε να επιβλέπει την εξέλιξη των παιδιών. Και όχι μόνο.

Σ' αυτές τις επισκέψεις θα υπάρχουν συνθήκες προπόνησης αντίστοιχες μ' αυτές της Θεσσαλονίκης, δηλαδή θα ακολουθείται το πρόγραμμα προπόνησης που εφαρμόζουν οι προπονητές του ΠΑΟΚ στα Τμήματα Υποδομής.
http://www.paokfc.gr/paok-academy/proponitika-kentra/afieroma/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου