Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Τατίδης: "Τελικά τον Οκτώβριο στο νέο κτίριό του το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Η μεταφορά των σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. στο νέο κτίριο του Α.Τ.Ε.Ι από τα κτίρια του Ο.Ε.Α.Δ είναι δεδομένη για τον μήνα Οκτώβριο. Το ποτάμι πήρε τον δρόμο του και δεν γυρίζει πίσω. Η απόφαση έχει ληφθεί, έχουν γίνει οι αντίστοιχες κινήσεις από τους αρμόδιους για την διεξαγωγή των προκηρύξεων.
Για την μεταφορά των σπουδαστών έχει δραστηριοποιηθεί η Αντιδήμαρχος κυρία Αναστασιάδου Ελένη και έχει επιτύχει συμφωνία με το ΚΤΕΛ Κιλκίς. Θα υπάρχουν δρομολόγια από ΚΤΕΛ Κιλκίς προς Α.Τ.Ε.Ι, τόσα που θα εξυπηρετούν τους σπουδαστές.
Είναι φυσικό πως θα υπάρξουν νέα προβλήματα για την λειτουργία του Α.Τ.Ε.Ι.

Θα προσπαθούμε όλοι να είμαστε κοντά στα καθημερινά προβλήματα ώστε αυτά να μηδενίζονται από την εμφάνιση τους.

Το θέμα μετεγκατάστασης των σπουδαστών στο νέο κτίριο πλέον θα θεωρείται ΠΑΡΕΛΘΟΝ. Οι κακές γλώσσες ας μαζέψουν τα διάφορα σενάρια που χαρούμενα σκορπούσαν.

Θα είμαι πραγματικά πολύ ευχαριστημένος αν τον Νοέμβριο έρθουν οι πρώτοι στρατιώτες στο στρατόπεδο Καμπάνη, αν ανοίξει πάλι σαν κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων και θα μπορώ να πω, το κλειστό κέντρο εκπαίδευσης είναι ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.