Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2017

Την Π.Ε. Κιλκίς επισκέφθηκε Αμερικανός Δημοσιογράφος

Την Π.Ε. Κιλκίς επισκέφθηκε Αμερικανός Δημοσιογράφος, στα πλαίσια ταξιδιού εξοικείωσης στην Ελλάδα στις 04-06.09.17.
Συγκεκριμένα ο κ. Marc d’Entremont, μέλος του Δ.Σ. του IFWTWA (International Food, Wine and Travel Writers Association) με έδρα την Αμερική ο οποίος γράφει σε διάφορά blogs και sites, όπως HELLENIC LIFESTYLE, TRAVEL WITH PEN AND PALATE, HELLENIC NEWS OF AMERICA, LUXEBEAT MAGAZINE, FW MAGAZINE, κατά την τριήμερη παραμονή του στην περιοχή μας είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί συνοδευόμενος από την Περιφερειακή Σύμβουλο, υπεύθυνη σε θέματα Τουρισμού-Πολιτισμού κ. Καραμισάκη Μιχαλίας καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε Κιλκίς, τα συμμαχικά κοιμητήρια Δοϊράνης-Πολυκάστρου, την Ειδομένη, το σπήλαιο Κιλκίς, την εικαστική έκθεση στην Αυστροελληνική. Καπναποθήκη, τους Καταρράκτες του Σκρα, τα πολεμικά μουσεία Σκρα-Ηρώων καθώς και τρία οινοποιεία της Γουμένισσας.

Ο κ.Marc d’Entremont δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ενδοχώρα, την σημασία της περιοχής για τον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο αλλά και το πρόσφατο προσφυγικό δράμα καθώς και τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά της Παιονίας.

Η Π.Ε Κιλκίς ευχαριστεί τα Ξενοδοχεία Ευρυδίκη στο Κιλκίς και Δημοσθένης στη Γουμένισσα για την φιλοξενία του Δημοσιογράφου, τα οινοποιεία Αϊδαρίνη, Τάτση και Χατζηβαρύτη για την όμορφη παρουσίαση και γευσιγνωσία των εξαιρετικών κρασιών τους καθώς και τις δημοτικές αρχές Κιλκίς και Παιονίας για την υποστήριξη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου