Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "Οι Παίονες" (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'
Με τις ευλογίες της τοπικής εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των μελών και των φίλων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', από τον αιδεσιμότατο πατέρα Χρήστο Γραμματικό, στο καφέ Maison, το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου. 

Τυχερή ήταν η κ. Δέσποινα Καπουτζή, στην οποία δόθηκε ως δώρο μια εικόνα της Παναγίας της Ελεούσας και ένα βιβλίο, προσφορά της Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο απογευματινό απολαμβάνοντας ζεστά ροφήματα και βασιλοπιτάκια. Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και ο απολογισμός του προηγούμενου έτους, από τον Γεν. Γραμματέα κ. Εύαγγελο Γαλούπη και τον Ταμία κ. Γεώργιο Κουσιδώνη, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Αλίρης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Αθανάσιος Τζούρτζος, ο πρόεδρος της κοινότητας Γουμένισσας κ. Αθανάσιος Τραχανίδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Γουμένισσας κ. Διαμαντής Πεντέρης, όπως επίσης και επίτιμοι πρόεδροι του Συλλόγου μας, εκπρόσωποι άλλων Συλλόγων και φορέων της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες, για τη συνεχή στήριξη με την προσφορά δώρων για τη λαχειοφόρο κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου