Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Τι λέει η Μανταλένα Παπαδοπούλου των ΑΝ.ΕΛ. για τα δύο χρόνια συγκυβέρνησης

Υπογράφει η Μανταλένα Παπαδοπούλου
Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες και συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη προς όφελος των Ελλήνων και της Πατρίδας μας
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος συμμετέχουμε και στηρίζουμε την κυβέρνηση στη βάση της έντιμης και ειλικρινούς συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, με μόνο στόχο να βγάλουμε την Ελλάδα από τη μέγγενη των μνημονίων με την κοινωνία όρθια.

Παρά τον σφοδρό πόλεμο και τις συκοφαντίες που δεχόμαστε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από διαπλεκόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία χρησιμοποιούν ορισμένα μέσα ενημέρωσης σαν «45άρια», αντέξαμε. Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες και συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη προς όφελος των Ελλήνων και της Πατρίδας μας.

Στο πλαίσιο των δύο χρόνων συγκυβέρνησης, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ λειτουργήσαμε ως καταλύτες, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μπορεί να υπάρχει συναίνεση κομμάτων με διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές. Και διασφαλίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Οι προσπάθειές μας αποσκοπούν στην απομείωση του χρέους και στην εφαρμογή ενός αναπτυξιακού προγράμματος με δίκαιο τρόπο και κοινωνικό πρόσημο. Έχουμε απόλυτη επίγνωση της δύσκολης κατάστασης, αλλά και βάσιμες προσδοκίες ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση.

Δυστυχώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης, η μεταλλαγμένη και ακραία νεοφιλελεύθερη Ν.Δ του κ. Μητσοτάκη, το καθεστωτικό ΠΑΣΟΚ και το ιδεολογικά ανερμάτιστο Ποτάμι κάνουν κριτική με μισόλογα υποκρισίας και χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.

Οι Έλληνες πολίτες αντιλαμβάνονται τις ψεύτικες κορώνες των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Είναι προκλητικό εκείνοι που ευθύνονται για την κατάντια των ασφαλιστικών ταμείων και έφεραν το PSI, εκείνοι που ψήφισαν τις μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις να εμφανίζονται σήμερα ως τιμητές και να μας κουνάνε το δάχτυλο. Πρόκειται για την αποθέωση του θεάτρου του παραλόγου.

Δυστυχώς, τα κόμματα που ευθύνονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία επτά χρόνια η Πατρίδα μας, εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να φαντασιώνονται «παρενθέσεις» και παρεκτροπές ποντάροντας στην αποτυχία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, υποτιμώντας ή αγνοώντας το κόστος που θα προκληθεί από μια τέτοια εξέλιξη.

Θα διαψευστούν.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι αυτή η κυβέρνηση θα πετύχει το στόχο της να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια γιατί έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.