Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η άνοιξη ήρθε… τρέχοντας για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Και αυτό το Σαββατοκύριακο τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς βγήκαν στους δρόμους, σε Κιλκίς, Σέρρες και Θεσσαλονίκη, για να συμμετάσχουν σε έναν από τους πολλούς αγώνες που διοργανώνονται πλέον σε κάθε πόλη. 
Στο Κιλκίς είχαμε τον 3ο Δρόμο Υγείας και Αλληλεγγύης που διοργανώθηκε από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης με στόχο την ανάπτυξη αισθήματος της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης αλλά και την άρση της διαφορετικότητας και του ρατσισμού. 

Ο Σύλλογος μας ήταν εκεί και εκτός από την διασκέδαση των μελών και την στήριξη της προσπάθειας κατάφερε και μεγάλες επιτυχίες:

10 χλμ. ανδρών
Παχνής Κώστας 2ος γενικής κατάταξης και δεύτερος στην κατηγορία του.

Σαρηγιαννίδης Λάζαρος 3ος γενικής κατάταξης και 1ος στην κατηγορία του.

Λιάκος Διονύσης 1ος στην κατηγορία του.

Κοκώνας Γιάννης 2ος στην κατηγορία του.


10 χλμ. γυναικών
Καρτσώνη Ελένη 3η στη γενική κατάταξη και 1η στην κατηγορία της.

Ζαμπέλη Ευφροσύνη 2η στην κατηγορία της.

Ρεβέκα Κομήτη 2η στην κατηγορία της.

Παχνή Βάγια 2η στην κατηγορία της.


5 χλμ. ανδρών
Τσιμπούκας Θεόδωρος3ος στη γενική κατάταξη και 2ος στην κατηγορία του.

Δαλακούρας Δημήτριος 1ος στην κατηγορία του.

Χαριτωνίδης Γεώργιος 2ος στην κατηγορία του.

Αναστασιάδης Νικόλαος 2ος στην κατηγορία του.

Νιάκας Δημήτριος 2ος στην κατηγορία του.


5 χλμ. γυναικών
Τσιλικίδου Μαρία 1η στην κατηγορία της.

Τοφάρη Δήμητρα 2η στην κατηγορία της.

Πολλοί ακόμα αθλητές του συλλόγου έτρεξαν και στις τρείς διαδρομές στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός μπορεί να υπηρετήσει τον αγώνα για μια ισότιμη κοινωνία. Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές, σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με κάθε τρόπο στην διεξαγωγή του αγώνα που άφησε θετικές εντυπώσει και χαμόγελα.

Σε έναν ακόμη αγώνα, με παρόμοιο σκοπό συμμετείχε ο Γιάννης Γάγος. Έτσι ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε στον 5ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο μήκους 13,5 χλμ.

Αγώνας βουνού και στις Σέρρες με την συμμετοχή τεσσάρων μελών του συλλόγου. Στον Lailias trail συμμετείχαν οι Αμανατίδης Άγγελλος, Φαχουρίδης Θοδωρής, Σιώτης Γιώργος και Σταμπουλής Γιώργος. Ένας όμορφος αγώνας βουνού 27 χιλιομέτρων σε μια πολύ όμορφη περιοχή άφησε με την πρώτη τις καλύτερες εντυπώσεις.

Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.