Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Είχαν διάθεση οι “μικροί” του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών Σέρρες

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου των Σερρών η Β' φάση του ομίλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Πέλλας, του Κιλκίς και των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & 'Εβρου.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με επτά συνολικά αθλητές & αθλήτριες και κατάφερε να κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο και να πετυχουν οι αθλητές του δύο όρια πρόκρισης για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο μόλις δεκαέξι ετών Δημήτρης Καραμανίδης στην πρώτη του συμμετοχή σε πρωτάθλημα κατηγορίας Ανδρών , κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 800 μ με επίδοση 2'18''18 που είναι και ατομικό του ρεκόρ.

Η νέα γενιά των δρομέων ταχύτητας δείχνει να βρίσκει μέσα από τους αγώνες το δρόμο της και να βελτιώνεται με τον συναγωνισμό αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες. Έτσι, ο 17χρονος Παναγιώτης Αρβανιτίδης στην πρώτη του φετινή κούρσα σημείωσε δύο φορές νέα ατομική επίδοση στα 200 μ με 23''50 στον προκριματικό και 23''25 στον τελικό κατακτώντας την 9η θέση και την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο 16χρονος Ανέστης Νάνος με 24'27 (16ος), ο Νίκος Καπέτης με 24''81, και ο Θοδωρής Φωτιάδης με 26''26

Στα 200μ των Γυναικών νέα ατομική επίδοση (είχε 28''42 από φέτος) σημείωσε η κορασίδα Αναστασία Καλογιαννοπούλου με 27''17 που κατατάχτηκε στην 12η θέση σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου αγώνα.

Στα 10.000 μ βάδην των Γυναικών, άτυχη στάθηκε η 17χρονη πρωταθλήτρια του βάδην Ελένη Φωτιάδου, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα της λόγω τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.