Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Είχαν διάθεση οι “μικροί” του ΓΑΣ Κιλκίς στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών Σέρρες

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου των Σερρών η Β' φάση του ομίλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Πέλλας, του Κιλκίς και των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & 'Εβρου.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με επτά συνολικά αθλητές & αθλήτριες και κατάφερε να κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο και να πετυχουν οι αθλητές του δύο όρια πρόκρισης για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο μόλις δεκαέξι ετών Δημήτρης Καραμανίδης στην πρώτη του συμμετοχή σε πρωτάθλημα κατηγορίας Ανδρών , κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στα 800 μ με επίδοση 2'18''18 που είναι και ατομικό του ρεκόρ.

Η νέα γενιά των δρομέων ταχύτητας δείχνει να βρίσκει μέσα από τους αγώνες το δρόμο της και να βελτιώνεται με τον συναγωνισμό αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες. Έτσι, ο 17χρονος Παναγιώτης Αρβανιτίδης στην πρώτη του φετινή κούρσα σημείωσε δύο φορές νέα ατομική επίδοση στα 200 μ με 23''50 στον προκριματικό και 23''25 στον τελικό κατακτώντας την 9η θέση και την πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο 16χρονος Ανέστης Νάνος με 24'27 (16ος), ο Νίκος Καπέτης με 24''81, και ο Θοδωρής Φωτιάδης με 26''26

Στα 200μ των Γυναικών νέα ατομική επίδοση (είχε 28''42 από φέτος) σημείωσε η κορασίδα Αναστασία Καλογιαννοπούλου με 27''17 που κατατάχτηκε στην 12η θέση σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου αγώνα.

Στα 10.000 μ βάδην των Γυναικών, άτυχη στάθηκε η 17χρονη πρωταθλήτρια του βάδην Ελένη Φωτιάδου, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα της λόγω τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου