Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

"Ποδόσφαιρο και Κιλκισιακός πάνε μαζί"

Δελτίο τύπου ΚιλκισιακούΟ Α.Ο. Κιλκισιακός αναλογιζόμενος τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, και πάντα πρωτοπόρος με νέες καινοτομίες, δίνει τη δυνατότητα στη νεολαία του Νομού Κιλκίς να ενταχθεί στα τμήματα υποδομής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ μέσω του κοινωφελούς προγράμματος ΕΣΠΑ.

Οι παροχές που δίνονται είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, μιας και σκοπός της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας του Κιλκίς, είναι να αγκαλιάσει τα παιδιά και να τα φέρει μέσα στον αθλητισμό.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2013. Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του Κιλκισιακού στη περιοχή του Σαλάτς. Μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, με φυσικό χλοοτάπητα και ολοκαίνουρια υλικοτεχνική υποδομή, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές μαθαίνουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος, από καταξιωμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και διπλωματούχους προπονητές.

ΣΤΟΧΟΙΟ Κιλκισιακός βάζει γερές βάσεις από τα θεμέλιά του για να δημιουργήσει μια νέα κοιτίδα αθλητισμού στη πόλη μας, με απώτερο στόχο να καμαρώσουμε τα παιδιά με τη φανέλα του ΑΟΚ στις Εθνικές Κατηγορίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ1. ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
2. ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΤ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
3. ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΜΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
4. ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΑ.
5. ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6934 854 549

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου