Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε σπίτια ηλικιωμένων

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από οικίες ηλικιωμένων, στις οποίες εισέρχονταν προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Συνελήφθησαν ύστερα από αναζητήσεις, απογευματινές ώρες της 17-5-2017 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της ίδια Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 25 ετών, μέλη της σπείρας. Επιπλέον, αναζητείται ένας 29χρονος ημεδαπός συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες από εξαμήνου και πλέον, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό την διάπραξη κλοπών από οικίες ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ειδικότερα ως προς τον τρόπο δράσης, τα μέλη της σπείρας εντόπιζαν τα θύματά τους και με το πρόσχημα ελέγχου βλαβών των μετρητών ρεύματος ή διαρροών από ηλεκτρικές συσκευές, αποσπούσαν την προσοχή τους και ερευνώντας τους χώρους των διαμερισμάτων αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή.

Περαιτέρω, για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν μισθωμένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, τα οποία φρόντιζαν να σταθμεύουν σε απόσταση από τα σημεία που επέλεγαν να δράσουν.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν δεκαεννέα (19) περιπτώσεις σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.