Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Η Τόλμη Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo Under 21

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo νέων ανδρών και νέων γυναικών Under 21 της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου στις 25-26 Φεβρουαρίου 2017. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι γεννηθείς 1997-1998-1999-2000-2001.


Η συμμετοχή ήταν μεγάλη με επίπεδο πολύ υψηλό από έμπειρους-ρες σε όλες τις κατηγορίες κιλών διεκδικώντας τη θέση στην εθνική και το εισιτήριο Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τρία τερέν με νέους κανονισμούς διαιτησίας, και υποστηρίχτηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες τελευταίας γενιάς, σένσορες και νέου τύπου video replay.

H προσαρμογή όλων των αγωνιζομένων στου νέους κανονισμούς απαιτεί λίγο χρόνο ανάλογα την εμπειρία του καθενός, στοχεύοντας την εξέλιξη του Ολυμπιακού αθλήματος Taekwondo WTF.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 7 αθλητές-ριες. Οι αναμετρήσεις ήταν 4 με 5 σε όλες τις κατηγορίες με μεγάλο βαθμό δυσκολίας λόγων διαφοράς ηλικίας και διεκδίκησης μοριοδότησης για ανώτερες και ανώτατες σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αγωνίστηκαν οι:

-Μουλιώτα Αθανασία γεν. 2000 έως 63 κιλά 5η θέση μετά από νίκη.

Αγωνιστηκαν επίσης:

-Δεληγιαννίδης Χριστόφορος γεν. 1999 έως 54 κιλά

-Βαφειάδης Αθανάσιος γεν. 2000 έως 74 κιλά

-Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος γεν.1999 έως 87 κιλά

-Καλφοπούλου Μαρία γεν. 2001 έως 49 κιλά

-Βαλσαμίδης Παύλος γεν. 2001 έως 80 κιλά

-Φουλεδάκη Μαρία γεν. 1998 έως 67 κιλά

Παρά την άψογη εμφάνιση και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν δεν κατάφεραν να διακριθούν αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την εμπειρία των αντιπάλων μετά από τη διαφορά ηλικίας. Παρά την διαφορά όμως τα αγωνιστικά οφέλη που έχουν αποκομίσει είναι μεγάλα ενισχύοντας ταυτόχρονα και την ψυχολογία για τις διοργανώσεις που έρχονται.

Συγχαρητήρια έδωσαν για τη συμμετοχή πάνω απ΄όλα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται και πάντα με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου