Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Μαθήματα Tae Kwon Do από τον Άθλο Κιλκίς στα παιδιά του ΒΗΜΑΤΙΖΩ

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε μετά από συνεννόηση του Συλλόγου ΒΗΜΑΤΙΖΩ και του προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς το πρώτο εκπαιδευτικό μάθημα Tae Kwon Do για παιδιά με ιδιαίτερες δεξιότητες και ικανότητες. 

Το μάθημα έγινε με σκοπό την βελτίωση της κινητικότητας των παιδιών αυτών μέσα από ιδιαίτερες διατατικές ασκήσεις που είναι συνυφασμένες με το άθλημα του Tae Kwon Do καθώς και μέρος από τις τεχνικές του αθλήματος που μπορούν να βοηθήσουν στην εκτόνωση, σωματική άσκηση άλλα και ψυχική ισορροπία, πάντα με τελικό στόχο την σωματική και ψυχική υγεία. 

Το άθλημα του Ταε κβο ντο βοηθάει πολύ στην βελτίωση της ισορροπίας ,του έλεγχου του κέντρου βάρους του σώματος καθώς και στην γενική σωματική ενδυνάμωση και ευλυγισία. Προπονητικά δεδομένα που εξυπηρετούν περισσότερο τα άτομα με αυτές τις ιδιαίτερες ικανότητες. 

Μετά το πέρας της πρώτης προπόνησης των παιδιών του Βηματίζω στο άθλημα του tae kwon do που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου επί της οδού 21η Ιουνίου 43, ο προπονητής του Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης: "Είμαι ευτυχής που μέσα από την θέση μου αλλά και το άθλημα που εκπροσωπώ μπορώ να βοηθήσω προσπάθειες συλλόγων όπως ο σύλλογος ΒΗΜΑΤΙΖΩ του Κιλκίς που σκοπό έχει μόνο την βελτίωση των συνθηκών των παιδιών αυτών με ιδιαίτερες ικανότητες. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε και πιστεύω να καθιερωθεί τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, προσπάθεια που θα βοηθήσει τα παιδιά αυτά στην σωματική και ψυχική τους υγεία άλλα και θα διδάξει στους αθλητές του δικού μας σωματείου, ότι δεν πρέπει ποτέ να παραιτούμαστε, άσχετα με τις δυσκολίες που παρουσιάζονται μπροστά μας και να εξακολουθούμε να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.