Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων: Ανοικτά προς το κοινό τα φιλικά παιχνίδια της εθνικής ομάδας βόλεϋ κορασίδων


Δελτίο τύπου Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων
Ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Ατέρμων η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας βόλεϋ κορασίδων. Η Εθνική Ομάδα βρίσκεται από χθες σε πρόγραμμα προετοιμασίας και σκληρής προπόνησης για να εκπροσωπήσουν την χώρας μας στο πανευρωπαϊκό που γίνεται φέτος στην Ολλανδία κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση όλου του τεχνικού team της ομάδας.Οι προπονητές κ. Φλώρος και κ. Γκουντάς προπονούν συμβουλεύουν και καθοδηγούν τα κορίτσια της εθνικής μας για  να βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με την βοήθεια του φυσιοθεραπευτή κυρίου Ταλαμπίρη ο οποίος είναι υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση τους, μας υπόσχονται ότι η εθνική μας θα είναι πανέτοιμη στο πανευρωπαϊκό της Ολλανδίας.

Όλα αυτά φυσικά κανονίζονται από τον team manager της ομάδας κ. Περόπουλο ο οποίος έχει και το γενικό πρόσταγμα και συντονισμό της όλης προετοιμασίας.

Η Εθνική μας αυτές τις μέρες θα δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια στο
χώρο μας για τα οποία θα σας ενημερώσουμε άμεσα σε επόμενες αναρτήσεις μας καθώς επίσης θα σας συστήσουμε και τις παίκτριες μας. 

Εμεις το μόνο που μπορούμε να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια τους είναι να παρακολουθήσουμε τα φιλικά τους παιχνίδια τα οποία κατόπιν άδειας του κυρίου Φλώρου θα είναι ανοικτά προς το κοινό για να ενδυναμώσουμε ηθικά τις παίκτριες μας και να τις ευχηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου