Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (17/3/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τον Ηρακλή Φύσκας υποδέχεται αύριο στις 3.30 το μεσημέρι στο Σταυροχώρι ο Κιλκισιακός Β'. Η ομάδα δεν έχει προβλήματα και ο κ. Θωμάς Σαραφίδης θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο νέα πρόσωπα, αλλά και να δοκιμάσει σχήματα.

Η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη, με την δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού να βρίσκεται στη πέμπτη θέση της κατάταξης λίγο πριν από το φινάλε της σεζόν.

Να φύγει με το διπλό
Τελευταία προπόνηση σήμερα για τις Γυναίκες του Κιλκισιακού στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Ο κ. Κωτάκης ανέλυσε στις παίκτριές του τη τακτική που θα ακολουθηθεί στον αγώνα με τη πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.

Απούσα μόνο η Σταυρούλα Παπαδοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.