Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Γρήγορο internet στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Το γρήγορο internet και οι ευρυζωνικές υπηρεσίες ήρθαν στο Δήμο Παιονίας στο πλαίσιο του έργου «Ανάπτυξη Ευρυζωνικών Υποδομών σε Αγροτικές Λευκές Περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας» της Κοινωνίας της Πληροφορίας με συγχρηματοδότηση ΕΣΠΑ, μέσω θυγατρικής του ΟΤΕ.

Πλέον, το Αξιοχώρι, η Γερακώνα, η Ειδομένη, η Μεσιά, το Μικρόδασος, ο Πεντάλοφος, η Πηγή, η Πλατανιά, ο Φανός και η Φιλυριά έχουν πρόσβαση σε συνδέσεις ιντερνέτ με ταχύτητες έως και 50 Mbps και ακολουθεί συνέχεια για άλλα μέρη του Δήμου.

Με αυτές τις ταχύτητες ιντερνέτ παρέχεται η δυνατότητα αξιόπιστων και οικονομικών υπηρεσιών που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και καλύπτουν τις ανάγκες για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα συμβάλλοντας επιπλέον στην ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.