Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Πετυχημένη η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ 2017

Δελτίο τύπου ΕΠΣ Κιλκίς
Μέσα σε μία όμορφη ατμόσφαιρα με ιδιαίτερη λάμψη ήταν η φετινή Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης "ΜΑΧΙΜ" στο Πευκόδασος του Δήμου Παιονίας, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2017.

Μια Γιορτή κατά την οποία τιμήθηκαν οι άνθρωποι του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου του ν. Κιλκίς που πρόσφεραν και προσφέρουν, που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν για την παρουσία και το ήθος τους. Όλοι ήταν εκεί, παράγοντες, εκπρόσωποι των ομάδων, άνθρωποι της διαιτησίας και του φίλαθλου κοινού, εκπρόσωποι των αρχών και των Μ.Μ.Ε. που αποτελούν τη μεγάλη “αλυσίδα” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Χαράλαμπος Δαμιανίδης έκοψε την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησαν Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως Γουμενίσσης, πλασιούμενος από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Κ. Πάταρα, Ιω. Κιουρτσίδη, Ιω. Σιδηρόπουλου, Άγγ. Αρκούδα, Τρ. Τσαρίδη, Β. Ξουπλάκη, Γιωρ. Παρασκευόπουλου, Σ. Κουραλίδη και Ιω. Μουρτιάδη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των Ομάδων ο κ. Δαμιανίδης είπε: “Απόψε βρισκόμαστε όλοι εδώ, οι άνθρωποι που καθημερινά παλεύουμε για την πρόοδο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου που δυστυχώς έχει μείνει αβοήθητο κυρίως από πόρους λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει όλη την ελληνική κοινωνία. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στις περισσότερες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις οι ομάδες που συμμετέχουν στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ολοένα και μειώνονται” και συνέχισε: “Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε με στοχευμένες ενέργειες και αποφάσεις να ελαφρύνουμε όσο μπορούμε οικονομικά τα σωματεία μας. Δεν φτάνει όμως αυτό. 

Πρέπει και η Πολιτεία και η ΕΠΟ να βοηθήσουν το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και αν δεν αναλάβουν συγκεκριμένες δράσεις πολύ σύντομα φοβάμαι ότι η κατάσταση θα είναι μη αναστρέψιμη”.

Χαρακτήρισε άδικη την εμπλοκή του κ. Χατζηαποστόλου στην δικαστική περιπέτεια για την περίφημη “κάρτα υγείας” ευχόμενος να λήξει αίσια και να επιστρέψει στα καθήκοντα του και στην Ένωση που αγάπησε και ανέδειξε. Έκλεισε ευχόμενος σε όλα τα μέλη και τους συνεργάτες της Ένωσης Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίσουν τη δύσκολη προσπάθεια για την πρόοδο του Κιλκισιώτικου Ποδοσφαίρου.

Στην όμορφη γιορτή τιμήθηκε ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τοπικών Ομάδων της Παιονίας (από τον πρόεδρο κ. Δαμιανίδη) για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο και η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ειδομένης κα. Ξανθούλα Σουπλή για τη συμβολή της στη διαχείριση του Προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος τη βράβευση έκανε ο Βουλευτής του ν. Κιλκίς κ. Παραστατίδης).

Από τους παράγοντες τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του ο κ. Φαίδων Τηλκερίδης του Π.Ο. Ξηρόβρυσης (την απονομή έκανε ο Βουλευτής του Νομού κ. Γεωργαντάς) και από τους προπονητές ο Νίκος Παπαδόπουλος με μεγάλη σταδιοδρομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα προπονητής στον ΟΦΗ (το βραβείο παρέλαβε ο αδελφός του κ. Μηνάς Παπαδόπουλος και την απονομή έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βεργίδης και η Περ. Σύμβουλος κα. Καραμισάκη).

Από τους διαιτητές για την αξιόλογη παρουσία του στα γήπεδα και την προσφορά του στην διαιτησία βραβεύτηκε ο κ. Νίκος Τσαμπαζάκης από τον κ. Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο οποίος χαιρέτισε τους παρισταμένους και τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του.

Από τους φιλάθλους βραβεύτηκε για την μεγάλη αγάπη του στην ομάδα της ΑΕΠ και τις ομάδες της Μακεδονίας ο κ. Σάββας Καλπακίδης (την απονομή έκανε ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης).

Από τους ποδοσφαιριστές εν ενεργεία και μη τιμήθηκαν για την παρουσία τους στα γήπεδα του Νομού οι Χρήστος Ιωακειμίδης (από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Γραμμένο), Γιώργος Παργιανάς (από τον πρώην Πρόεδρο του Κιλκισιακού κ. Αβραμίδη), Γιάννης Τσόνογλους (από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου), Ηλίας Χονδρόπουλος (από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σερρών κ. Χατζηπαντελή), Γιάννης Γραμματικόπουλος (από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Τονικίδη), Φίλιππος Ανδρεανίδης (από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Φωτιάδη) και Βασίλης Τομπατζίδης (από την πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς κα. Ζιούτα).

Εκτός των προαναφερθέντων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας κ. Ιω. Παπαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Παιονίας κ.κ. Αδαμόπουλος και Ευθυμιάδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κιλκίς κ. Θαν. Γραμματικόπουλος και Παιονίας κ. Γ. Φράγκος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Ευθυμίου, ο επίτιμος Γραμματέας της ΕΠΣΚ κ. Οδυσσέας Πιπερίδης, κ.α.

Την Γιορτή Ποδοσφαίρου παρουσίασε το μέλος της Επιτροπής Τύπου της ΕΠΣΚ Χρήστος Καναρόπουλος ενώ τα βίντεο των βραβευθέντων που παρουσιάστηκαν επιμελήθηκε ο Γιώργος Αντωνιάδης. Την όμορφη βραδιά “έντυσε” μουσικά η καλλιτέχνης Ελένη Τσαρίδου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.