Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα από τον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Ένα Σαββατοκύριακο πλούσιο σε ποδοσφαιρικό θέαμα ήταν αυτό που πέρασε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Συγκεκριμένα, την Κυριακή η Ακαδημία μετέβη με (4) τμήματα στο αθλητικό Κέντρο της σχολής του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης στον Εύοσμο. 

Οι τζούνιορ του Μπάρτσα και Ίντερ 2007 του κ. Μιχάλη Αναστασιάδη έδωσαν δυο αμφίρροπα παιχνίδια με πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα όπου το ταλέντο περίσσευε. 

Την ίδια ώρα οι Προπαίδες Άγιαξ του κ. Κωνσταντίνου Ντουντούκη επανήλθαν στην αγωνιστική δράση με άνετη νίκη επί της Ακαδημίας της Νεοχωρούδας. Στις 12.00 και 13.00 οι Προπαίδες Ρεάλ 2005 έδωσε δυο φιλικά παιχνίδια με το πρώτο λήγει υπέρ της αντιπάλου ομάδας και το δεύτερο νικηφόρο μετά από μεγάλη ανατροπή.

Γιορτή όμως είχε στηθεί και...εντός των τειχών με την Ακαδημία να φιλοξενεί τα τμήματα της Ακαδημίας Ατέρμων. Αγωνίστηκαν τα τμήματα προτζούνιορ Ρόμα του κ Τσακιρίδη οι οποίοι έδειξαν σημαντικά στοιχεία βελτίωσης στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και οι τζούνιορ Λίβερπουλ και Παρί του κ. Παμπορίδη με εμφανή σημεία προόδου στο παιχνίδι τους. 

Την παράσταση όμως έκλεψαν οι μικροί προ Μπαμπίνι του κ Τσακιρίδη οι οποίοι ..ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές στο γήπεδο και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου