Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Γυναίκες ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ: 7η νίκη με σκορ 0-3 στη Νάουσα και νικηφόρα πρεμιέρα των Παγκορασίδων με σκορ 3-0 εντός έδρας

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Συνέχισε το σερί των νικών της η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ, (7η στη σειρά) μέσα στη Νάουσα με 0-3 σετ, στα πλαίσια του Τοπικού Πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΜ αυτή τη φορά. Στον αγώνα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν όλες οι παίκτριες της αποστολής.

ΤΑ ΣΕΤ: (6-25), (19-25), (13-25)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ: (Αλατζόγλου Σάκης) Κυριακίδου, Λάιου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου (αε), Βλάχου, Σταμπουλή, Κωνσταντινίδου, Καντίδου, Δαλακλή, Κοτίδου.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΠΕΜ

ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ--ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ : Κυριακή 5 Φεβρουαρίου , ΔΑΚ Έδεσσας, ώρα 16.00.

(Ο αναβληθείς αγώνας του Τοπικού Πρωταθλήματος ΕΣΠΕΜ εκτός έδρας με τον ΓΣ Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί ίσως εντός της εβδομάδας).

Αγώνας με εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως, είναι αυτός της ερχόμενης Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου, στις 20.30 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς με την ομάδα της Α1 Κατηγορίας, τους «Μακεδόνες Αξιού» , στα πλαίσια της Γ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας όπου συμμετέχουν 16 ομάδες, πολλές από τις οποίες ανήκουν στην Α1 κατηγορία. Στη Φάση αυτή προκρίθηκε η ομάδα μας μετά το νικηφόρο αγώνα της (3-0) επί του Μυγδονιακού, την προηγούμενη Τετάρτη.

Καλείται λοιπόν όλος ο φίλαθλος κόσμος της πόλης μας να παρακολουθήσει τον αγώνα και να υποστηρίξει το εντυπωσιακό αυτό άθλημα αλλά και την πρόκριση της ομάδας μας στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας αυτή τη φορά.

Νικηφόρο ντεμπούτο και για τις Παγκορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ χθες Κυριακή 29/1/2016, στην έδρα τους, το νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, έχοντας στην άλλη μεριά του φιλέ τις αθλήτριες της ομάδας του ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δήμου Δίου.

Αν και μικρές οι αθλήτριες και στις δυο ομάδες , ήταν πολλές οι εξαιρετικές φάσεις που παρακολούθησαν οι θεατές στην κερκίδα. Από την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ βέβαια, έλειπε η βασική παίκτρια Καντίδου Δέσποινα, (ακραία) μια και αγωνιζόταν αργότερα την ίδια μέρα με τη γυναικεία ομάδα.

Μια και υπήρχε αρκετή διαφορά στο σκορ, δόθηκε η ευκαιρία και σε 4 νέες αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ να παίξουν για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας πολύ καλή επίδοση, αφήνοντας προπονητές και γονείς πολύ ευχαριστημένους. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για τον ωραίο αγώνα.

ΤΑ ΣΕΤ: (25-15) (25-7) (25-15)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: (Σακαλάκη Τάνια) Κώστογλου Σοφ, Κώστογλου Στ,Ποπονίδου, Σεχάι, Λαμπριανίδου, Σιδηροπούλου (αε) , Εμμανουηλίδου , Βαμβάκα, Μαρουλάσοβα, Χριστοφορίδου, Γεωργιάδου,Καναρίδου, Γρηγοράκη, Μωυσίδου.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΩΡΑ 12.00

Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, οι Κορασίδες του ΑΙΑΝΤΑ(που είχαν ρεπό αυτό το Σάββατο) θα αγωνιστούν στα πλαίσια του β' γύρου με τον Ποσειδώνα Βέροιας, στην έδρα μας, (ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ) στις 14.00.

INFO
https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/
http://www.aiaskilkis.gr/
https://www.facebook.com/atermongroup/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.