Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο σύλλογος "Άξιον Εστί" Αξιούπολης (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου συλλόγου "Αξιον Εστί" Αξιούπολης
Έγινε την Κυριακή 12:00 το μεσημέρι στο κέντρο "Μέλαθρο" της Αξιούπολης η κοπή της πίτας του Συλλόγου "Αξιον Εστί " και ακολούθησε ο ετήσιος χορός.

Παρουσία του Δημάρχου Παιονίας, Κ Χ. Γκουτενούδη του αντιδημάρχου Μεμετζή Κ, του εν. συμβούλου Αιμ. Δεβετζόπουλου του προέδρου της δημοτικής ενότητας Αξιούπολης κ. Κ.Ζηλελίδη και του Διευθυντή του Κ.Υγείας Πολυκάστρου, κ. Γ. Περπερίδη, ο π. Ιγνάτιος ευλόγησε και έκοψε την Αγιο-βασιλόπιτα μας.

Σε μια σεμνή τελετή το Δ.Συλλόγου αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του πρώτου προέδρου του Συλλόγου, κ. Ηλία Καπνόπουλου τις προσπάθειες και την βοήθεια του για να επισημοποιηθεί και να αποκτήσει το καταστατικό του ο σύλλογος τον τίμησε με αναμνηστική πλακέτα.

Σε όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στον χορό προσφέρθηκαν μικρά πιτάκια και ακολούθησε λαϊκό γλέντι. Φάγαμε, ήπιαμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε και υποσχεθήκαμε του χρόνου να είμαστε γεροί να το ξανακάνουμε.Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους φίλους για την παρουσία τους και την στήριξη που παρέχουν στον σύλλογο, σε όλες τις εκδηλώσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.