Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Οι γυναίκες του Άτλαντα Κιλκίς ξεκίνησαν με καλή ψυχολογία, αλλά...

Της Μαρίας Σιότσου 
Με καλή ψυχολογία ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ για το ΔΑΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει με νίκη. 

Η ομάδα δε μπόρεσε να αξιοποιήσει το μεγάλο της όπλο που είναι το σερβίς και μην έχοντας στην αποστολή δύο βασικές αθλήτριες δεν κατάφερε πολλά. Η υποδοχή η οποία ε
ίναι η βάση κάθε ομάδας για να πετύχει κάτι καλό, ήταν σε μέτρια ποσοστά. 

Χάνοντας τα δυο πρώτα σετ (25-18) και (25-17), η ομάδα έδειξε να μην το βάζει κάτω αν και έχασε το τελευταίο σετ με (29-27) με 3-0 στα σετ υπέρ της ομάδας της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. 

Η Αποστολή του αγώνα: ΛΙΑΛΙΑ, ΜΕΣΙΑΡΗ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ, ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΥ, ΠΑΤΑΡΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΤΑΜΙΔΟΥ, ΝΤΟΤΣΙ Ι, ΝΤΟΤΣΙ ΝΤ, ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ με προπονητή τον Γιώργο Χειρούλη βάζουν στόχο για νίκη στο επόμενο παιχνίδι με το Ζαφειράκη Νάουσας την Κυριακή 5/2/17 στις 16:00 στο Νέο Δακ Κιλκίς.

Την ίδια μέρα στο Λιτόχωρο, μέσα σ΄ένα παγωμένο γήπεδο και κάτω από αντίξοες συνθήκες, η ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων του Α.Π.Ο. Άτλαντα Κιλκίς παίζοντας το ‘παρθενικό’ της αγώνα, έχασε με 3-0 σετ (25-15, 25-8, 25-15) από την αντίστοιχη ομάδα Πάνθεον Λιτοχώρου. 

Οι πρόσφατοι τραυματισμοί τριών βασικών παικτριών, η απειρία αγώνων, το κρύο, τελικά επηρέασαν την ψυχολογία της ομάδας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει την νίκη και να ικανοποιήσει τους λιγοστούς θεατές (γονείς) να απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα αγωνιστικά, να είναι πολύ κακή, να είναι άρρυθμη, να μην έχει πάθος και πίστη για νίκη με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα τον αγώνα. 

Επόμενος αγώνας είναι εντός έδρας με τον ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ την Κυριακή 5/2/2017 στις 14:00.

Οι Ακαδημίες του ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ συνεχίζουν τις προπονήσεις για εγγραφές ή πληροφορίες επικοινωνήστε με τους προπονητές Σταύρο Χατζηγεωργιάδη και Γιώργο Χειρούλη τηλ: 6937156278 & 6945670190.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.