Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τι λέει ο Γιώργος Πελίδης για τον αυριανό (14/12/2016) ημιτελικό κυπέλλου, μεταξύ Αλέξανδρου Κιλκίς και ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Γράφει ο Γιώργος Πελίδης
Προπονητής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρου Κιλκίς 
Ο θεσμός του κυπέλλου είναι η δεύτερη σημαντικότερη διοργάνωση μετά το πρωτάθλημα, μας χωρίζουν 90’ λεπτά η και περισσότερα από τον τελικό. Θεωρώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι η βάση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, γι’ αυτό και πρέπει με την κάθε ευκαιρία που μας δίνουν οι αγώνες, να παρουσιάζουμε στο κοινό την δουλειά που γίνεται στις ομάδες, είτε είναι αγώνες κυπέλλου είτε πρωταθλήματος. 


Οι αγώνες κυπέλλου διαχρονικά παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω του ότι αποκλείουν τον αντίπαλο από την συνέχιση της διοργάνωσης και φυσικά πάντα υπάρχουν ανατροπές και εκπλήξεις λόγω τις ιδιαιτερότητάς τους. 

Η ομάδα μου αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία και με το έμψυχο δυναμικό της κατά το ήμισυ να έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας (17 ετών) και χωρίς μεγάλες παραστάσεις και εμπειρίες των παιδιών αυτών, παρουσιάζει στο πρωτάθλημα ένα δυναμικό σύνολο που διεκδικεί επί ίσης όρους κάθε αποτέλεσμα με όλες τις ομάδες της κατηγορίας αλλά και με την βοήθεια βέβαια των έμπειρων παικτών μας. 

Ο σχεδιασμός και προγραμματισμός μας αναφέρεται σε τρεις βασικούς άξονες από τους οποίους δεν θέλουμε να παρεκκλίνουμε καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων του πρωταθλήματος και του κυπέλλου οι οποίοι είναι η εκπαίδευση –καθοδήγηση των νεαρών παικτών, δίνοντας σταδιακά χρόνο συμμετοχής για την απόκτηση εμπειριών, το ελκυστικό ποδόσφαιρο και με τον συνδυασμό των παραπάνω η αποδοτικότητα που θέλουμε να έχουμε στους αγώνες. 

Eξάλλου οι παίκτες της ομάδας προέρχονται κατά βάση από τα αναπτυξιακά τμήματα των υποδομών της ομάδας η οποία βασίζεται στον μακροχρόνιο προγραμματισμό της ακαδημίας και προέρχεται από την ενιαία φιλοσοφία και καθοδήγηση των προπονητών του σύγχρονου ποδοσφαίρου της OYEFA. 

Έτσι λοιπόν θεωρώ ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια ακόμη ευκαιρία για τους παίκτες μου να δοκιμαστούν σε έναν αγώνα με τις ιδιαιτερότητες ενός αγώνα κυπέλλου και να αποκομίσουν μόνο οφέλη και για εμάς τους προπονητές να αξιολογήσουμε την απόδοσή τους και να τους πληροφορήσουμε-προπονήσουμε για την περαιτέρω βελτίωση-τελειοποίηση τους. 

Έχουμε δύσκολο έργο γιατί καλούμαστε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (3-1), αλλά πιστεύω πως η ομάδα μου έχει την δυνατότητα να το πετύχει. Ας είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου και να κερδίσει ο καλύτερος.

Η προετοιμασία μας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα, έως τώρα δεν μας απασχολεί κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός τους τραυματίες Κωστελίδη και Χαριτωνίδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.