Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για κατοχή χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 2 ημεδαποί, για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης στο Κιλκίς.

Πρόκειται για πατέρα και γιο, ηλικίας 57 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ο 57χρονος κατηγορείται επιπλέον, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, την 10-12-2016 το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που διέμεναν, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν 13 ανισοβαρείς συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 424 γραμμαρίων, καθώς και φυτικά αποσπάσματα και κλαδιά δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 225 γραμμαρίων.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 57χρονος που συνελήφθη λίγο αργότερα, κατείχε στην παραπάνω οικία, 21 κάλυκες και 14 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, καθώς και μία πτυσσόμενη ράβδο, τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του 26χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κιλκίς, βάσει του οποίου εντοπίσθηκε χθες (12-12-2012) σε περιοχή του Κιλκίς και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.