Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Η Τόλμη Κιλκίς στο Β΄ Κύπελλο Taekwondo βορείου Ελλάδος

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Β΄ Κύπελλο Taekwondo Β. Ελλάδος με την επωνυμία "Σταμάτης Κάσσης", διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Πολυγύρου στις 3-4 Δεκεμβρίου 2016. Η συμμετοχή ανερχόταν σύμφωνα με την ΕΛΟΤ στους 489 αθλητές-ριες από συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας. Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετέχουν ήταν ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων.

Το αντίστοιχο Α’ Κύπελλο διεξήχθη στην Αθήνα στις 25-26-27 Νοεμβρίου 2016 με εξίσου μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από συλλόγους της Νότιας Ελλάδας. Το μήνυμα γενικά είναι ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ενδιαφέρεται και γοητεύεται απ’το Ολυμπιακό άθλημα Taekwondo WTF . 

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 4 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Daedo. Οι αναμετρήσεις ανερχόταν σε πολλές κατηγορίες έως και 4 φορές για τελικό. Το επίπεδο ήταν πολύ καλό με συμμετοχή έμπειρων αθλητών-ριών ανεβάζοντας τη διοργάνωση που ο σκοπός της ήταν διπλός, η αναβάθμιση της τεχνικής αγωνιστικής κατάρτισης και τιμή στον πρωτοπόρο μεγάλο δάσκαλο Σταμάτη Κάσση. Είναι πολύ ηθικό και υγιές να σεβόμαστε τους θεσμούς και να μην προσπερνάμε την ιεραρχία.

Σε αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 17 αθλητές-ριες. Κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο 12:

Μουλιώτα Αθανασία,νεανίδων -63 κιλά, χρυσό μετάλλιο

Κουτσός Αριστείδης, εφήβων -45 κιλα, χρυσό μετάλλιο

Παπουτσής Αθανάσιος, παίδων -53 κιλά χρυσό μετάλλιο

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, παίδων 61 κιλά, αργυρό μετάλλιο

Τσαπαρίδου Βασιλική, κορασίδων +59 κιλά αργυρό μετάλλιο

Καλφοπούλου Μαρία νεανίδων -53 χάλκινο μετάλλιο

Βαφειάδης Αθανάσιος εφήβων +78 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

Βαλσαμίδης παύλος εφήβων +78κιλά χάλκινο μετάλλιο

Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, εφήβων -51 χάλκινο μετάλλιο

Παπαδόπουλος Κωνσταντνίνος εφήβων -49 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -63 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

Σκαρλάτου Γεωργία νεανίδων +68 κιλά με χάλκινο μετάλλιο

Φουλεδάκη Μαρία γυναικών -67 κιλά, 5η θέση.

Αγωνίστηκαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν: Τσόπουλος Δημήτριος εφήβων +78 κιλά, Ημερίδης Άγγελος παίδων -41 κιλά, Αθανασιάδης Βασίλειος παίδων -53 κιλά ,Ρόξενος Γιώργος παίδων -53 κιλά

Στην τελευταία αγωνιστική διοργάνωση για το 2016 η παρουσία των αθλητών-ριών του συλλογή μας ήταν σοβαρή και ουσιαστική. Σημασία έχει πάνω απ όλα η συμμετοχή με αθλητικό πνεύμα ανεξαρτήτου αποτελέσματος βλέποντας το μέλλον και σίγουρα οι αμοιβές έρχονται και θα έρχονται για τον κάθε ένα ξεχωριστά και ομαδικά.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος Δ.Σ. κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδη Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης, σε όλη την αγωνιστική ομάδα συνολικά που μέσα από την άψογη παρουσία και αγωνιστικότητα τους, την αστείρευτη ενέργεια τους έφεραν το σύλλογο ψηλά στην κατάταξη στη Βόρεια Ελλάδα ΕΤΑΒΕ αλλά και πανελλαδικά στην ΕΛΟΤ. 

Οι ηθικές αξίες είναι η βάση για τους στόχους προστατεύοντας το χαρακτήρα και ενισχύοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.